Spoiler: bewijst déze foto dat dit koppel Temptation Island niet heeft overleefd?

We zitten inmiddels alweer bij de vijfde aflevering van Temptation Island. En er is al héél veel gebeurd. Eén koppel lijkt al uit elkaar te zijn, en hoewel het voor de andere koppels goed lijkt te gaan, vallen Gregory en Karina ook op in dit seizoen Temptation Island. Gregory doet namelijk helemaal zijn eigen ding. Toch blijkt uit déze foto dat het koppel nog bij elkaar is.

Jup, alweer een spoiler over de deelnemers ná de opnames van het programma.

Gregory en Karina Temptation Island

Afgelopen weekend zijn Gregory en Karina van Temptation Island samen gespot in een winkelcentrum. Is dit een teken dat ze na afloop van het programma nog steeds samen zijn? De koppels mogen namelijk écht niet gezien worden na de opnames. Dit zorgt namelijk voor spoilers (zoals deze).

Hoewel Gregory ontkent dat hij dit is in de comments – geloven wij heb niet echt. Dit lijkt hem toch duidelijk. Wat denk jij? Is dit Gregory?

Sonny en Jaydi – eerdere spoiler

Al voordat Temptation Island te zien was op Videoland werd er een foto gelekt waarop het lijkt alsof Jaydi en Ricky bij elkaar zijn. Nu we een paar afleveringen van dit seizoen gezien hebben – zou dit een best mogelijke uitkomst kunnen zijn.

In oktober schreven we al: Maar wat blijkt nu? Het schijnt zo te zijn dat single Ricky uiteten is geweest met Jaydi. Terwijl zij als koppel naar Temptation Island kwam samen met Sonny. En guess what: Sonny zit nu in Milaan, zonder haar. Wat is hier aan de hand?

Dit lijkt bewijs dat de twee écht uit elkaar zijn. We gaan het allemaal meemaken in de volgende afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. Wij voorspellen dat dit koppel binnen 3/4 afleveringen het programma zal verlaten (of misschien álleen Sonny?). Hoe het met Gregory en Karina zit in Temptation Island zullen we ook moeten afwachten. To be continued.

Reageer op artikel:
Spoiler: bewijst déze foto dat dit koppel Temptation Island niet heeft overleefd?
Sluiten