Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 mrt 2018

Vergeet McDreamy want in de spin-off van Grey’s Anatomy speelt een nieuwe hunk

Jahaaa… Morgen is de release van de nieuwe spin-off van Grey’s Anatomy op ABC. Dat beloofd heel veel knappe hunks op je beeldscherm. Vergeet McDreamy want in Station 19 mogen we kijken naar Grey Damon en hij is echt hot.

Ga er lekker voor zitten morgen, want in Station 19 ga je super knappe hunks in brandweerpakken zien. De spin-off van Grey’s Anatomy speelt zich af in de brandkazerne van Seattle.

Grey’s Anatomy spin-off

De brandweermannen én vrouwen van Station 19 maken heftige trauma’s mee op hun werk en raken verwikkeld in complexe liefdesverhoudingen. Centraal in de serie staat Grey Damon, de knapste brandweerman die je óóit op TV hebt gezien. Scroll door naar beneden voor foto’s van de cast want die wil je echt niet missen.

Onze favoriete acteurs zien we terug

Een paar van onze favoriete acteurs van Grey’s Anatomy zien we terug in Station 19. Ellen Pompeo zal weer Dr. Meredith Grey spelen in het nabijgelegen ziekenhuis. Ook Ben Warren zien we terug in de serie, en wel als knappe brandweerman. Wij zouden het helemaal niet erg vinden als hij ons zou komen redden.

Check hieronder de cast:

De trailer

Bekijk hier de trailer van de serie want deze beloofd drama, hunks en steengoed acteerwerk.

Reageer op artikel:
Vergeet McDreamy want in de spin-off van Grey’s Anatomy speelt een nieuwe hunk
Sluiten