Gina Koninkx
Gina Koninkx Reizen 29 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit luxe hotel in Griekenland is net zo paradijselijk als de Malediven en je kunt nú een aanbieding boeken

Aangezien we niet allemaal een paar duizend euro op onze bankrekening hebben staan om naar de Malediven te gaan, hebben we een veel beter alternatief voor je. Als je in dit hotel verblijft waan je je op de Malediven want wauw dit hotel en het uitzicht zijn #goals.

Een ticket naar de Malediven is eigenlijk onbetaalbaar. Naar Griekenland kun je echter al voor een schijntje vliegen. Daar staat ook nog eens dit paradijselijk mooie hotel.

Griekenland net zo mooi als de Malediven

In Griekenland is de zee net zo blauw als op de Malediven en dit hotel overtreft al je verwachtingen. Casa Cook Rhodes is super luxe en dat is precies wat jij nodig hebt om even helemaal te ontspannen. Eerlijk, jij ziet jezelf hier al liggen aan het zwembad met een cocktail in je hand.

Aanbieding van Casa Cook Rhodes

Via Neckermann boek je nu een 8-daagse reis naar dit paradijsje voor maar 793 euro. Dat klinkt natuurlijk als een enorm bedrag maar dan verblijf je dus wel 7 nachten in dit luxe hotel. De vliegreis is ook inbegrepen. Waar wacht je nog op?! Trommel je beste op zodat jullie dit weekend nog kunnen boeken.

Je kunt de reis hier boeken. Je vindt daar ook alle nodige informatie over het reisje naar dit paradijs.

Reageer op artikel:
Dit luxe hotel in Griekenland is net zo paradijselijk als de Malediven en je kunt nú een aanbieding boeken
Sluiten