Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 aug 2017

Griezel freaks opgelet! Jij en je bestie kunnen een rol winnen in American Horror Story

Als je niet bij de eerste krakende geluiden in je huis onder de tafel kruipt van angst, maar het juist heerlijk vindt om horrorfilmsmarathons te houden met je vriendinnen of lover, dan hebben we iets fantastisch leuks voor je gevonden. Je kunt namelijk een rol bemachtigen in American Horror Story. En dat is toch wel ultiem gillen.

Als je als kind al de boeken van Kippenvel en de Griezelbus verslond en als volwassene het liefst horrorfilms kijkt en afleveringen van American Horror Story bingewatcht, dan lijkt deze winactie je op het lijf geschreven. Je kunt namelijk een rol winnen in American Horror Story en dat is toch wel een nachtmerrie die uitkomt.

Speel mee in American Horror Story

Het mooie komt overigens nog: je kunt het samen winnen met een vriend. Dus die bestie van jou, die gaat niet meer ontsnappen aan haar grootste angst. Gnagna.

Je kunt de rol bemachtigen via een wedstrijd van Omaze Experiences. Ook win je een ontmoeting met Evans Peters tijdens een lunch. En je wordt overgevlogen naar LA om daar te overnachten in een viersterren hotel.

Geef je bestie op (of je grootste vijand, zonder het haar te vertellen en nee, je hebt dit idee niet van ons) via deze link.

Heel iets anders, maar ook leuk: Gezocht! Bewoners voor dit prachtige kasteel voor een nieuw tv-programma

Reageer op artikel:
Griezel freaks opgelet! Jij en je bestie kunnen een rol winnen in American Horror Story
Sluiten