Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 apr 2017

Groene gummy beren zijn nu het nieuwe gezonde sapje

Rood, geel, oranje, wit: van gummy beren krijg jij nooit genoeg. Voor mensen zoals jij hebben we nu goed nieuws, want de volwassen versie van deze lievelings beren is nu op de markt gebracht, namelijk de groene gummy beren 'juice'. Gezond snoepen is vanaf nu mogelijk.

Ja, vitamines binnen krijgen door te snoepen is een feit. Wat begon als een 1 april grap in 2016 is, vanwege de grote belangstelling in de snoepjes, doorgezet en daadwerkelijk op de markt gebracht. Het bedrijf Sugarfina heeft samen met Pressed Juice het sap gummy beertjes ontwikkeld en het is een hele hit.

Green juice gummy bears shotten

Nee geen sap van gummy beertjes, maar gummy beertjes gemaakt van sap. De beertjes zijn verkrijgbaar in flesjes in drie verschillende groottes, met zowel gewone beertjes als baby beertjes.

Ook bestaan er gummy bear shots, om jouw dag energiek te beginnen.

Én de sap beertjes zijn ook nog eens gezond. De beertjes zijn gemaakt van spinazie, appel, citroen en gember. Ze bevatten geen vet, zijn gluten vrij en één portie van deze schatjes zorgt voor 20 procent van jouw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine A en C.

@pressedjuicery @haydenslater your #GreenJuiceGummyBears are GENIUS! So yummy and very cute too ??

A post shared by Candace Nelson (@sprinklescandace) on

#greenjuicegummybears #yum #sohealthy #sugarfina #seattle ????

A post shared by Caitlin 🙂 (@kt_astrophe) on

Stopped into @pressedjuicery @tivolivillagelv this morning to check out their "green juice gummy bears" and VOGUE lemonades. #greenjuicegummybears #pressedjuicery #tivolivillage #voguelemonade

A post shared by @melody_j_cruz on

Een gezond excuus om te gaan snoepen. Je bent namelijk gewoon vitamines aan het wegsnoepen.

Als je dan toch al op de gezonde tour bent, dan wil je dit ook even lezen: Fitgirls opgelet! Dit zijn de gezondste landen om heen te gaan op vakantie

Reageer op artikel:
Groene gummy beren zijn nu het nieuwe gezonde sapje
Sluiten