Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 11 jan 2018

Tasty! Alle chocoladelovers op naar Groningen want daar opent een chocoladebar

Dat chocolade niet goed voor je zou zijn, vinden wij een grote fabel. Zo schreven we eerder dat chocolade je helpt om de dag door te komen en dat het voordelig werkt in combinatie met sporten. Reden genoeg om af en toe een reep op te smikkelen. En waar kan dat nu beter dan op een plek dat helemaal in het teken staat van chocolade?

Een plek waar je overal om je heen chocolade ziet. Of je nu naar links, rechts, rechtdoor, of achterom kijkt. O-ver-al is chocolade. Het gaat gebeuren bij deze chocoladebar in Groningen.

Chocoladebar in Groningen

De naam klinkt al veelbelovend, toch? En dat gaat het ook zeker worden. De chocoladebar opent begin maart de deuren en gaat Quetzal heten. De bar heeft niet alleen bonbons, brownies, wafels, chocoladecroissants en chocolademilkshakes te bieden, maar ook ontelbaar veel soorten chocolademelk. En dat is precies wat je nergens anders kunt vinden.

Voor de echte chocoladefans is er inmiddels ongetwijfeld een belletje gaan rinkelen. Want Quetzal heeft ook vestigingen in onder meer Almere, Arnhem, Delft, Nijmegen en Helmond. En als je jarig bent, krijg je ook nog een klein cadeautje. Yay.

Voor al je chocoladewensen ga je binnenkort naar de Oude Boteringestraat in Groningen. Je kunt natuurlijk ook alvast voorproeven in alle andere vestigingen. Met al die chocolade heb jij geen moeite meer met zware dag of een intensieve sportsessie. Let maar op.

Reageer op artikel:
Tasty! Alle chocoladelovers op naar Groningen want daar opent een chocoladebar
Sluiten