Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 3 jan 2018

Deze mega grote trui is een deken waar je niet meer onder vandaan wil komen

Is het een deken? Is het een trui? Geen idee. Wat we wel weten is dat het item eruit ziet als een trui en je warm houdt zoals een deken dat doet. I-de-aal.

Het is letterlijk alles wat nog miste in ons leven. Een immens grote trui waarbij je de verwarming of kachel gewoon uit kan laten. En het heeft nog veel meer voordelen.

Grote trui als deken

Niets is zo irritant als je moeten verplaatsen wanneer je je net helemaal ingepakt en gesetteld hebt voor een serie of film op de bank. Dat je na een plasje of een drankje jezelf weer helemaal opnieuw in kan pakken. Pff. Maar met deze grote trui maak je het leven net even wat comfortabeler, makkelijker en zeker ook warmer.

Zoals je ziet, heeft de trui een capuchon en twee grote zakken waar je alles in kwijt kunt wat je lief is. Maar de stof maakt het pas helemaal af. De buitenkant is van een lekker aaibaar stof, maar de binnenkant is pas ècht heerlijk. De binnenkant is namelijk gemaakt van een zacht schapenvachtje. Oeh, cosy.

grote trui
De trui kun je kopen in blauw, grijs en gelukkig ook roze. Voor ongeveer 34 euro zit jij lekker warmpjes op de bank naar een serie te kijken. En als je terugkomt, zit je er weer precies hetzelfde bij. Zo komen we het begin van het nieuwe jaar wel door.

Dit is ook heerlijk warm: Heb je het ook zo koud? Deze sjaal voor koukleumen is je redding
grote trui

The Comfy

Reageer op artikel:
Deze mega grote trui is een deken waar je niet meer onder vandaan wil komen
Sluiten