Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 25 mrt 2016

Grote tuin? Je kunt nu een oude, opgeknapte achtbaan kopen uit Slagharen

De kick, de vlinders in je buik en het gevoel dat je nóg een keer wilt. Krijg jij maar geen genoeg van achtbanen? En vind je een pretpark bezoeken het leukste dat er is? Koop dan nu gewoon je éigen achtbaan als je ruimte over hebt in je tuin. Dan hoef je nooit meer in de rij te staan.

Herinner je je nog de film Richie Rich uit 1994? Macaulay Culkin – ja, die uit Home Alone – speelt hierin het rijkste kind ter wereld. Hij heeft een eigen McDonald’s, een butler en het allerbeste: een achtbaan in de tuin.

Droom jij ook nog steeds van je eigen attractie binnen handbereik? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt namelijk je eigen achtbaan kopen.

Koop je eigen achtbaan

Nodig al je vrienden maar vast uit, want jij gaat het beste feest uit de geschiedenis van de mensheid geven als je straks je eigen achtbaan in de tuin hebt. Dit wordt, gillen, joelen en tig ritjes achter elkaar maken, zónder in de rij te staan.

Een oude achtbaan uit attractiepark Slagharen staat namelijk te koop. De achtbaan Looping Star werd in oktober verkocht aan een bedrijf uit Schotland. Daar werd ‘ie opgeknapt en kreeg de achtbaan een nieuwe naam: Thunder Loop. En nu kun je ‘m dus op de kop tikken.

Leuk weetje: deze achtbaan was in 1979 de eerste achtbaan in Nederland waarin bezoekers over de kop gingen.

Hoeveel geld je moet neerleggen voor de attractie is onduidelijk. Maar mocht je ‘m te duur vinden, dan kun je op deze website vast een andere achtbaan naar je smaak vinden.

Blijf je liever met beide benen op de grond? Oh yes! Rollercoaster Tycoon is terug en wel met een fantastische app

Reageer op artikel:
Grote tuin? Je kunt nu een oude, opgeknapte achtbaan kopen uit Slagharen
Sluiten