Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 16 okt 2019

9 x waarom een grote vriendinnengroep je leven fantastisch maakt

De uitspraak: “hoe meer zielen hoe meer vreugd” bestaat natuurlijk niet zómaar. Jij kunt je er met je grote vriendinnengroep dan ook helemaal in vinden. Die meiden zijn je goud waard.

Het is altijd een feest als je met je vriendinnengroep bent. Ongemakkelijke stiltes bestaan niet want het is een groot gezellig kippenhok.

Een grote vriendinnengroep is fantastisch

Als je een grote vriendinnengroep hebt mag je jezelf een gezegend mens voelen. Jullie maken met zijn allen mooie herinneringen én het is altijd een gezellige bende (van ellende). Herkenbaar? Lees dan gauw waarom een grote vriendinnengroep je leven fantastisch maakt:

1. Er is altijd wel iemand die iets fenomenaals heeft meegemaakt

De één is aan het daten terwijl de ander zwanger wilt worden en weer een ander maakt een wereldreis. Dit zorgt er voor dat als jullie weer eens een avondje met elkaar zijn jullie niet uitgepraat raken. Iedereen kakelt door elkaar heen want er is zóveel bij te praten. Al die verschillende levens zijn heerlijk om uit te wisselen met elkaar.

2. Er is altijd wel iemand die kan afspreken van de vriendinnengroep

Zin om een avondje wijntjes te drinken met de meiden? Je gooit er een berichtje uit in jullie Whatsappgroep en je weet bijna zeker dat er altijd wel iemand is die kan. Nee, jij hoeft nooit verveeld thuis te zitten op de vrijdagavond.

3. De Whatsappgroep is hi-la-risch

Van afschuwelijke dates tot aan hete avondjes seks, alles komt in de WhatsApp. Oké eerlijk is eerlijk, soms kan je het ook even niet meer volgen wat er allemaal speelt. Maar het is en blijft hi-la-risch. Ook dient jullie Whatsappgroep als digitaal foto album die alleen jullie mogen zien. Want eh, ja, geen uitleg voor nodig.

4. Uitgaan is gegarandeerd herinneringen voor het leven

Want er wordt sowieso iemand te dronken, een ander raakt kwijt en die ene vriendin weet weer een telefoonnummer te scoren. Het zijn altijd avonden om nooit te vergeten en waar je lang aan terug denkt met een grote grijns op je gezicht.

5. Met vriendinnen vier je Sinterklaas, vakanties en etentjes groots en meeslepend

Jullie zouden je eigen evenementenbureau kunnen beginnen. Feestdagen zoals Sinterklaas vieren jullie elk jaar met elkaar. Lootjes worden getrokken, cadeautjes worden gekocht en met het diner wordt uitgepakt. Het is weliswaar een hele organisatie maar zó waard. Jullie zijn een vriendinnengroep met tradities.

6. Met elke vriendin heb je een ander raakvlak

Want een grote vriendinnengroep betekent een groep verschillende meiden. Met de één deel je je passie voor mode en met de ander heb je het graag over carrièredoelen. En weer met een ander spreek je graag over je liefdesleven onder het genot van een goed glas wijn. Héérlijk die verscheidenheid in mensen.

7. En elke vriendin heeft een andere rol

De één is de moeder van de vriendinnengroep die zich zorgen maakt om iedereen. Terwijl jij misschien de persoon bent die er voor zorgt dat jullie één keer per jaar met elkaar op vakantie gaan. Iedereen heeft zijn eigen rol en dat werkt pérfect.

8. Je ziet al je vriendinnen vaak in één keer

Time management goals waren nog nooit zo on point. Zelfs in drukke periodes kan je in één avond bijna al je vriendinnen zien en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ieders leven.

9. Met een grote vriendinnengroep ben je verzekerd van geweldige bruiloften

Over een paar jaar gaat iedereen trouwen en jij kunt niét wachten op al die geweldige jurken, taarten, locaties en emoties. Ja, met een grote vriendinnengroep ben je nu al verzekerd van mooie momenten in de toekomst. Wie is de eerste die in het huwelijksbootje stapt?

Meer over vriendschap:

Reageer op artikel:
9 x waarom een grote vriendinnengroep je leven fantastisch maakt
Sluiten