Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 apr 2018

4 dingen die wij vrouwen altijd stiekem pakken van onze lover omdat ze naar hem ruiken

Op een of andere manier hebben de spullen van je lover een speciale aantrekkingskracht op je. Waarom zou je je eigen kleding dragen, als je ook die van hem aan kunt trekken? Oké, hij is daar niet altijd even blij mee. Maar het is een teken van liefde toch als je elkaars spullen gebruikt?

Dit zijn de vier dingen die wij vrouwen altijd stiekem pakken van onze mannen. En die dingen pakken we vooral omdat ze naar hem ruiken. Want geur is heel krachtig. Zo bepaal je onder andere of je iemand aantrekkelijk vindt door zijn geur. En wat is er nou lekkerder dan de hele dag die reactie van verliefdheid krijgen, omdat je zijn geur ruikt?

1. Zijn kleren

Dit herkent iedere vrouw ongetwijfeld. Het is gewoon heerlijk om zijn trui of T-shirt aan te trekken. Als hij er niet is, als je een chilldag hebt, of om in te slapen.

Het zit comfortabel, maar het voelt ook sexy om de kleren van een man te dragen. Bovendien kun je je neus in zijn trui steken en dan is hij, door zijn geur, toch een beetje bij je.

Uit Brits onderzoek blijkt zelfs dat het dragen van zijn kleding goed voor je is, omdat het naar hem ruikt. Het voorkomt stress en het verlaagt je stressniveau. Zijn geur zorgt er namelijk voor dat je cortisolwaarde, ofwel de stresshormonen in je lichaam, minder wordt. Kan hij onmogelijk tegen protesteren toch?

2. Zijn auto

Soms moet je ergens heen en heb je geen zin om door de regen te fietsen of om er eindeloos over te doen met het ov. En dan pak je gewoon zijn autosleutels.

Als je in zijn auto door de stad rijdt of over de snelweg scheurt, voel je je niet alleen krachtig, maar ook godsgruwelijk gelukkig. Want je bent verliefd én je lover heeft een auto die hij aan jou toevertrouwt.

Nou ja, dat denk je tenminste, want je hebt niet gevraagd of je erin mocht rijden. Maar in een relatie heb je niet altijd toestemming nodig, toch?

Bovendien ruikt zijn auto vaak naar hem. Komt waarschijnlijk doordat ‘ie veel ijdeler is dan hij doet voorkomen en geregeld zijn parfum spuit onderweg naar een afspraak.

3. Zijn kussen

Als je een nacht alleen slaapt, ga je vaak op zijn kussen liggen, zodat je hem ruikt en hij toch een beetje bij je is. Niets is fijner dan zijn geur opsnuiven als je wil slapen. Dan slaap je toch rustiger.

4. Zijn geurtje

Gewoon om even aan te ruiken. Of je spuit het op je eigen kleding. Want het is fijn om zijn geur om je heen te hebben. Je vindt het heerlijk om je de hele dag verliefd te voelen, omdat je zijn geur ruikt en hoe kun je dat beter ruiken dan door met zijn geurtje te sprayen?

Met Gucci Guilty Absolute ruik je hem altijd

Het liefst zou je dat élke dag wel willen, hem bij je dragen. En andersom, dat hij jou altijd bij zich heeft.

Gucci begrijpt dit volkomen en heeft daarom twee geuren gelanceerd die een ware uitkomst zijn voor jullie. Er was al Gucci Guilty Absolute Pour Homme en nu is er ook Gucci Guilty Absolute Pour Femme. Die twee geuren passen perfect bij elkaar. Zoals jullie ook voor elkaar gemaakt zijn.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme is een perfecte geur als je naar je lover wil ruiken, omdat het een parfum voor vrouw is, maar niet een typisch zoet vrouwenluchtje heeft. Met andere woorden: met dit parfum heb je altijd het gevoel dat je lover bij je is, maar draag je wel een geur die speciaal voor jou is gemaakt. Love it.

Kopen kan hier.

In samenwerking met Gucci

Reageer op artikel:
4 dingen die wij vrouwen altijd stiekem pakken van onze lover omdat ze naar hem ruiken
Sluiten