Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 okt 2020

Shocking! Het Love Island-koppel Guiliano en Feline zijn nu al uit elkaar en wel híerom

Alhoewel het programma Love Island al weer een tijdje van de buis is, gaat de heisa gewoon door in Love Island-land. Zo was het eerst onrustig tussen Remco en Imen en is er nu iets aan de hand tussen finalisten Guiliano en Feline. Ze zijn namelijk uit elkaar. Say what? Uitgerekend nog geen twee weken later na de finale van Love Island, breien de twee er een eind aan.

En wij vertellen je waarom.

Guiliano en Feline uit elkaar

Natuurlijk waren we allemaal reuze nieuwsgierig naar de twee tortelduifjes. Waren ze nog gelukkig samen of alweer uit elkaar? We hadden geen idee en op social media bleef het verdacht stil. Zo deelden ze geen berichtjes over elkaar op Instagram én werden ze nooit samen gespot. Het blijkt dus zo te zijn dat ze daar veel DM’s over kregen en dus besloten om hun relatiestatus bekend te maken – via een Instagramvideo.

Hierin wordt onder andere vertelt dat ze het heel bijzonder vonden om samen in de villa te zijn, maar dat ze helaas niet verliefd zijn. Maar dat wilde niet zeggen dat er geen sterke gevoelens waren. Maar eenmal terug in Nederland en België merkte ze dat ze minder contact hadden dan verwacht en besluiten nu allebei hun eigen weg te gaan.

Er is dan ook zeker geen haat en nijd tussen hen. Sterker nog: ze gaan door als goede vrienden. Ze maken er zelfs grapjes over en zeggen dat ze een herkoppeling willen. Nou van zo’n break-up dromen we denken wij allemaal… Zie hieronder de video waarin alles wordt uitgelegd.

Had Feline een vriend tijdens Love Island?

In het programma van RTL Love Check-Up werd er stevig aan de tand van Feline gevoeld. Maar ze zei nog wel 100% single te zijn. Toch neemt het programma daar geen genoegen mee en vroeg door. Ze erkende dan ook het een en ander over Aelvin – de man waarover de speculaties gingen.

Zo zei ze hierover: “Daar heb ik inderdaad mee gedated. En we zijn uiteten geweest. Ik heb daar ook geslapen”. Ook wil ze nog eventjes laten weten dat ze geen non is: “Ik heb hiervoor gedated en gescharreld. Helaas jongens, ik kom niet uit een klooster. Het spijt me zeer. Maar ik ben 100% single de villa in gegaan.”

Wie weet pakt ze de dates met Aelvin nu wel weer op.. Wie zal het zeggen?

Lees ook: Love Island-nieuws! Dít is er al allemaal gebeurd na het programma

Reageer op artikel:
Shocking! Het Love Island-koppel Guiliano en Feline zijn nu al uit elkaar en wel híerom
Sluiten