Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 18 okt 2018

Gwenda over Expeditie Robinson: ‘Het complot tegen mij zat zo strak in elkaar’

Gwenda, je vindt haar geweldig, of je vindt haar bloedirritant in Expeditie Robinson 2018. Als je bij die laatste categorie hoort, heb je inmiddels geluk, want vorige week is ze bij de Eilandraad naar huis gestemd. Zonder dat ze zelf ook maar een klein beetje een vermoeden had.

Had Gwenda écht niets door in Expeditie Robinson 2018?

Waarschijnlijk heb je het je meermaals afgevraagd als je net als wij iedere week Expeditie Robinson kijkt op RTL 5 of Videoland: had kapitein Gwenda écht niet door dat haar kampgenoten haar zo vervelend vonden?

In een video-interview met Beautify geeft Gwenda antwoord op die vraag. En dat is, nee, ze had het totaal niet zien aankomen.

’Het complot tegen mij zat zo strak in elkaar. Vanaf dag twee was het al gaande. Dat mensen een op een met mij wilden zijn en vroegen of we samen cassave zouden gaan zoeken, zodat ze zouden kunnen klagen over Sandra. Op die manier dacht ik ook dat ze Sandra heel irritant vonden,’ vertelt Gwenda.

‘Als Sandra vuur aan het maken was kwamen mensen met z’n tweeën bij mij staan en dan zeiden ze dat Sandra dat helemaal niet kon. Of mensen zeiden hoe vervelend het was dat Sandra altijd bepaalde dat wat we gingen eten, als zij rijst maakte.’

Is Gwenda niet boos op kamp Onbekend?

Toch neemt Gwenda het niemand kwalijk dat haar kampgenoten haar op slinkse wijze eruit hebben gewerkt. ’Daarna hebben we elkaar nog een aantal keer gesproken. Vorige week hebben we met z’n alleen bij Jan op de boerderij de aflevering gekeken. Dus ik kan het wel goed los van elkaar zien.’

Wat Gwenda echt vond van ‘opgevers’ Donny en Tony

Wil je zien wat Gwenda nog meer zegt? Ook over de afvallers Tony en Donny? Kijk dan onze Youtube video voor het hele gesprek.

Meer Expeditie nieuws vind je hier.

Reageer op artikel:
Gwenda over Expeditie Robinson: ‘Het complot tegen mij zat zo strak in elkaar’
Sluiten