Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 17 feb 2018

Doei Tinder! Op deze app vind je een sportbuddy, maar daardoor ook de heetste mannen

Als je inmiddels uitgeswiped bent op Tinder hebben we een goede suggestie voor je. Er is namelijk een andere app waar je pas écht knappe mannen tegenkomt. Maak kennis met Gymder: een app waarmee je je sportbuddy in crime kunt vinden.

Als je je op Gymder begeeft is het wel zo fijn als je een béétje sportief aangelegd bent. Of oké, dat je in ieder geval overweegt om een poging te doen. Het is van oorsprong namelijk geen datingapp zoals Tinder, maar echt bedoeld om een sportmaatje te vinden.

Gymder app

Het werkt zo. Je meldt je aan met Facebook of je e-mailadres en daarbij geef je ook je voorkeuren aan. En met voorkeuren bedoelen ze uiteraard sporten. Als je dat eenmaal gefikst hebt kom je daarna mensen tegen die bij jou in de buurt zijn.

Sport match made in heaven

Dus heb je echt geen zin om te sporten en kun je daarom wel een stok achter de deur gebruiken? Of wil je het als een goed excuus gebruiken om iemand te leren kennen? Dan kun je dus via Gymder een match worden met mannen en vrouwen.

Hoewel de kans groot is dat jij en je girlsquad vooral de mannen met gespierde armen in de gaten houden, natuurlijk. Als je mensen die sporten aantrekkelijker vindt is deze app dus op jouw lijf geschreven. Download de app hier voor iPhone en hier voor Android.

Reageer op artikel:
Doei Tinder! Op deze app vind je een sportbuddy, maar daardoor ook de heetste mannen
Sluiten