Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 4 september 2017

Há! 7 ruzies die hij met geen mogelijkheid kan winnen

Er zijn ruzies waarbij je lover met geen mogelijkheid kan winnen. De ruzies waarbij hij een enkele reis ticket naar de verdoemenis krijgt, als hij tegen je in probeert te gaan. Ruzies waarbij liegen zijn beste optie is, want van de waarheid benoemen, wordt niemand blij.

1. De ‘Vind je haar mooier dan mij’ ruzie

Je zit lekker te dineren met je man en de serveerster is erg knap. Dit is je man uiteraard ook opgevallen. Als je deze vraag aan hem stelt, kan hij maar beter liegen als het wel zo is. Want winnen zal hij nooit.

2. De ‘Ik had het niet moeten hoeven zeggen, je had het al moeten weten’ ruzie

Er zijn momenten dat je als vrouw iets niet wil hoeven zeggen. Hij had moeten weten wat jij wilde, zonder dat jij het hardop hoefde te zeggen. Het is zijn eigen schuld dat hij jouw lichaamstaal niet kan lezen. Hij verdient het geschreeuw.

3. De ‘Waarom heb je dit nog’ ruzie

Je vindt een aandenken van zijn ex in zijn huis en spreekt hem hierover aan. Hij kan maar beter voorzichtig zijn met wat hij zegt.

4. De ‘Geef me aandacht, ik heb een paar wijntjes op’ ruzie

Het maakt niet uit of hij dertig man uit een brandend gebouw aan het redden was. Hij hoort gewoon te reageren als jij appt. Punt.

5. De ‘Voetbal is niet belangrijker dan mijn moeders verjaardag’ ruzie

Duh.

6. De ‘Je moet meer je best doen bij mijn vriendinnen’ ruzie

Het is erg belangrijk dat je vriendinnen goed overweg kunnen met je lover. Als jullie even niet zo goed gaan, dan gaan ze jou niet aanraden om hem te dumpen.

7. De ‘Ben ik aangekomen’ ruzie

Dit is de knaller. Als je het vraagt, dan is het waarschijnlijk zo. Hopelijk is je man snugger genoeg om te liegen, want de ruzie der ruzies gaat plaatsvinden, mocht hij in een eerlijke bui zijn.

Onzinnige ruzies met je lover zijn eigenlijk helemaal niet zo erg. Ze zijn fijne goedmaakseks-ruzies. Meestal gaan er belletjes rinkelen bij mannen als er kleine leugentjes om bestwil verteld moeten worden. En als je helemaal eerlijk met jezelf bent, dan weet je dat je die leugentjes eigenlijk wilt horen.

LEES OOK: 9 x waarom goedmaakseks de allerlekkerste seks is

Reageer op artikel:
Há! 7 ruzies die hij met geen mogelijkheid kan winnen
Sluiten