Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 28 jul 2017

Ha! De gin van de Aldi is de beste van de wereld en je koopt ‘m voor een prikkie

Als gin-tonic meisje heb jij een dure smaak. Een biertje? Nee bedankt. Het liefst drink jij een gin-tonic. Maar ja, goedkoop zijn die drankjes niet. Nou ja, tenzij je de gin van de Aldi koopt. Die kost geen drol en is wél mega lekker.
Een echt goede gin kost zo een paar tientjes. Vier ofzo. Althans, dat dénk je. Want het blijkt nu de beste gin van de wereld maar 11 euries kost en te koop is bij de Aldi.

Op de International Wine and Spirits Competition (IWSC) werd de Aldi gin verkozen tot de beste van de wereld. Het gaat om de Cromwell London Dry Gin. De andere flessen in de top 20 kosten allemaal rond de 40 euro.

Helaas is de gin momenteel alleen in de Aldiwinkels in Groot-Brittannië te koop. Maar nu ‘ie bekroond is, zal het vast niet lang meer duren voordat de Cromwell London Dry Gin ook in Nederland op de markt is. Wij Hollanders houden immers wel van een koopje, maar ook van kwaliteit.

Hier nog een grappig filmpje, om dit artikel mee af te sluiten.

Zo is die vervelende kater ook meteen verleden tijd: Een wilde nacht gehad? Dit hangover drankje helpt jou zo weer op de been

Reageer op artikel:
Ha! De gin van de Aldi is de beste van de wereld en je koopt ‘m voor een prikkie
Sluiten