HA! Dit is waarom blondines écht meer fun hebben in het leven

'Blondes have more fun and brunettes do it better'. De uitdrukking die we allemaal wel kennen. En hoewel het niet een echte overweging is als je je haar laat verven (we proberen allemaal wel eens wat uit toch?), is het toch wel leuk om te weten dat blondines echt meer fun schijnen te hebben.

Mocht je toevallig blond zijn, of sterk in de overweging zijn om het blond te (laten) verven, dan staan er een paar fijne dingen op je te wachten. Haarkleur heeft wel degelijk effect. Niet zo zeer op jezelf maar meer op je omgeving. Mensen reageren anders op bepaalde haarkleuren. En laat dat nou precies de reden zijn waarom het eigenlijk veel meer fun is om een blondine te zijn.

Blondines hebben een groot sociaal netwerk

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen eerder op blondines afstappen dan op vrouwen met donker haar. Hierdoor heb je als vrouw met blond haar altijd meer kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeker mannen, die schijnen altijd geneigd te zijn op een blondje af te stappen. En al die mensen die je ontmoet, die brengen je fun. Geef toe, je vrienden- en kennissenkring is ook best groot toch?!

Blondines zijn beter tussen de lakens

Tsja, ook dit is uit onderzoek gebleken. Het schijnt dat mannen een grotere voorkeur hebben voor blondines in bed dan voor vrouwen met donkere haren. Blondjes schijnen het net iets beter te kunnen. Ons hoor je niet klagen..

Blondines hebben meer kans op fame

Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Grace Kelly, en van nu Scarlett Johansson, Doutzen Kroes, Jennifer Aniston, ze zijn allemaal blond. En de meeste sterren die donker zijn verven hun haar ook blond. Dat is niet voor niets zou je zeggen. Dus voor degene die streven naar roem, go for it, je hebt al 1-0 voorstand door je gouden haren.

Blondines zijn je zonnetje in huis

Alleen al die goudblonde lokken die iedere dag stralen. In combinatie met poppenogen is ze helemaal dodelijk. Ze is niet donker en grauw maar licht en vrolijk.

Blondines zien er vrouwelijker uit

En nee dit is geen kwestie van smaak, maar ook dit is bewezen uit onderzoek. Het schijnt namelijk dat natuurlijke blondines (sorry voor degene met geverfde lokken) een hoger oestrogeen level hebben waardoor je uiterlijke kenmerken vrouwelijker zijn. Denk aan een smallere neus, een puntigere kin, minder lichaamshaar en een zachte huid.

Blondines weten hoe ze de wereld moeten regeren

Kijk naar Khaleesi. Van alle Game of Thrones figuren is dit poppige meisjes degene die de zweepslagen uitdeelt. Op een respectvolle manier. En er is niemand die haar kan verslaan.

Reageer op artikel:
HA! Dit is waarom blondines écht meer fun hebben in het leven
Sluiten