Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 18 nov 2016

HA! Je kunt nu op station Utrecht Centraal wonen

Op zoek naar een nieuwe kamer of wil je verhuizen? Als je zin hebt om eens héél bijzonder te gaan wonen dan is dit je kans. Je kunt namelijk een kamer huren op het station Utrecht Centraal. Te laat komen voor de trein zal jou dan nooit meer overkomen.

Gratis wonen op Utrecht Centraal

HA! Wonen op Utrecht Centraal en nooit meer te laat komen voor de trein. Deze kamer is perfect als je veel met de trein gaat. En bijzonder is ‘ie ook nog.

In een nieuw pand op het gerenoveerde station komt per 1 december een tijdelijke gemeubileerde kamer vrij van 40 vierkante meter. Het mooie is: je betaalt geen huur. Als je het niet erg vindt dat er dagelijks 285.000 mensen langs je deur lopen en je een toiletblok met 28 anderen moet delen dan is dit je kans.

In je roze badjas over het station

In het pand zijn maar liefst 29 toiletten, 210 kluisjes, 3 bars (yes) en zestig ov-chipkaart paaltjes. In- en uitchecken zul je nooit meer vergeten. De kamer ligt op twintig seconden lopen van perron 21 en 22 en binnen vijf minuten ben je in de bruisende binnenstad.

In de meest unieke kamer van Nederland wonen

Voor het toilet moet je echter wel een stukje lopen. Maar er heeft vast niemand problemen mee dat jij in je roze badjas over het station slentert.

Een unieke kans, gratis wonen op het station. Er wordt echter wel van je gevraagd dat je via social media laat weten hoe de faciliteiten van het station zijn. Als vloggen helemaal jouw ding is en je bent overtuigd, reageer dan hier op de kamer. Een dagje meelopen met de conducteur behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees ook: Lifegoals! Dit koppel bouwde een drijvend eiland en het is een paradijs op aarde

Reageer op artikel:
HA! Je kunt nu op station Utrecht Centraal wonen
Sluiten