Ha! Met deze o-zo simpele doch geniale make-up hack glijdt je (zonne)bril nooit meer van je neus

Iedereen die een bril draagt - of het nou is omdat je even geen lenzen in wilt of omdat je een trotse brildrager bent - kent de struggles. Beslagen glazen bij vochtig weer, de neusvleugels die in je huid duwen en misschien nog wel het allerirritantst: de bril die van je neus glijdt. Maar op dat laatste probleem is nu een geniale make-up oplossing gevonden.

Ja, je leest het goed. Het probleem van de glijdende bril kan opgelost worden met make-up. Vergeet eindeloos terug gaan naar de opticien om je bril bij te blijven stellen. Want je kunt de belemmering zelf aanpakken.

Zeg maar ‘dag’ tegen de glijdende bril

Nooit meer brillen die van je neus glijden, want het enige dat je nodig hebt is primer voor je ogen. En het mooie, je make-up blijft ook nog eens veel beter zitten.

Het is allemaal heel simpel want het enige dat je hoeft te doen is een beetje oogschaduwprimer op de brug an je neus smeren, daar waar je bril zit. Het is simpel en effectief, want door de primer zal je bril keurig blijven zitten waar ‘ie hoort te zitten. Ook handig voor zonnebrillen als de warme – lees: zwetende – dagen aanbreken.

Zie zo, probleem opgelost.

LEES OOK: Het verhaal achter het litteken: ‘Mijn vriendinnen en ik maken grapjes over het litteken van Harry Potter’

Reageer op artikel:
Ha! Met deze o-zo simpele doch geniale make-up hack glijdt je (zonne)bril nooit meer van je neus
Sluiten