Ha! Wij ontdekten de allermakkelijkste manier om krullen te maken

Iedere vrouw droomt van prachtige krullen. Maar vaak is het best moeilijk om perfecte krullen te maken of zakken ze binnen no time weer uit. Een krultang is vaak een hoop gedoe waarbij er helaas ook wel eens wat brandblaren ontstaan. Tot nu.

BaByliss heeft namelijk een krultang op de markt gebracht die het werk voor jou doet. De Curl Secret is het nieuwe geheim voor mooie krullen. Het enige wat je hoeft te doen is de tang een streng haar te geven. Die ‘slurpt’ ie vervolgens op en er komt een prachtige krul uit.

Voordeel? Alle krullen worden gelijk, je kunt je handen niet verbranden en onhandig doen is er ook niet meer bij. Het is namelijk heel easy. We hebben het hele proces in een timelapse gezet zodat je zelf kunt zien wat voor kapsel je met de Curl Secret kunt creëren:

Extra tips

Hebberigmakend hè? We hebben nog wat extra tips op een rijtje voor je gezet.

1. Borstel je haar voor je begint

Zorg ervoor dat je haar goed geborsteld is voordat je de Curl Secret gaat gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je haar heel smooth door het apparaat wordt ‘opgeslurpt’.

2. Pak dunne strengetjes

Voor elke krul pak je een dun strengetje van je haar. Als je te veel haar pakt en de pluk te dik is, dan past het niet goed en wordt de krul minder mooi.

3. Bolletje richting je hoofd

Zoals je ook in onderstaande video zal zien, is het belangrijk het zichtbare bolletje waarin je haar wordt opgeslurpt richting je hoofd te houden. De gladde achterkant is naar buiten gericht.

4. Draai de pluk

Het plukje dat je hebt gepakt om te laten krullen met de Curl Secret draai je eerst om je vingers, zoals ook te zien is in de video. Dan gaat het krullen makkelijker.

5. De instellingen

Als je het apparaat net koopt is het aan te raden met de laagste temperatuur en de laagste aantal secondes te beginnen. Je kunt dit vanzelf opbouwen wanneer je de krul te ‘loose’ vindt. Jij bepaalt zelf welke krul je het mooiste vindt en zo vind je je ideale stand.

6. De 3e knop

De laatste knop waar RLA op staat, staat voor Right / Left / Alternative. Oftewel krullen rechtsom, krullen linksom of afwisseling.

Misschien ben je een beetje bang dat je haar vast komt te zitten in het apparaat? Maak je geen zorgen, mocht het gebeuren dan is het heel makkelijk weer uit het apparaat te halen.

In samenwerking met Babyliss

Reageer op artikel:
Ha! Wij ontdekten de allermakkelijkste manier om krullen te maken
Sluiten