HA! Wodka maakt je mooier. Benieuwd hoe?

Dat wodka funest is voor onze maag, lever, dansprestaties en geheugen, dat weten we nu wel ja. Maar wat je misschien nog niet wist is dat dit Russische drankje wél weer een positief effect heeft op onze verschijning. Want wodka in je haar, op je kleding of op je gezicht is een ultieme combinatie.

Wodka haarlak

Om je haar perfect in model te laten zitten de hele avond heb je twee limoenen nodig, twee glazen water en een eetlepel pure wodka. Verwarm alles in een pannetje voor ongeveer twintig tot dertig minuten. Laat het afkoelen voor ongeveer tien minuten. Haal daarna de twee limoenen uit het pannetje. Daarna kan je het mengsel in een spray-flesje gieten. Even schudden en daarna perfect voor gebruik.

Wodka tegen vlekken

Lipstick op je blouse? Wijn op je broek? Thank you wodka. Smeer wat pure wodka op de vlek, laat het even intrekken en gooi je kledingstuk daarna in de was. Weg vlek.

Wodka voor minder vet haar

Een druppeltje wodka bij je shampoo zorgt ervoor dat je haar minder snel vet wordt. Geen paniek, de drank is geurloos.

Wodka voor een frisse adem

Het klinkt misschien een beetje gek, maar wodka helpt bij een frisse adem. Dit kan dus een prima alternatief zijn voor een mondspoeling in de ochtend. Niet doorslikken, alleen je mond mee spoelen voor ongeveer dertig seconden.

Als je bang bent dat je straks met een alcoholwalm naar kantoor gaat, doe er dan wat theelepeltjes kaneel bij. Ook kun je pure vodka met kaneel prima voor een tijd bewaren.

Je poriën verkleinen met wodka

Mix een vierde theelepel wodka met een kopje afgekoelde groene thee en je krijgt een gezichtstoner die je poriën vernauwt en mee-eters voorkomt. Wat je ook kunt doen is een beetje wodka deppen met een wattenschijfje.

Wodka geeft je niet alleen het gevoel dat je er mooier uitziet maar het is in werkelijkheid nog echt zo. Cheers to that.

Reageer op artikel:
HA! Wodka maakt je mooier. Benieuwd hoe?
Sluiten