Eigenwijs of zelfverzekerd? Wat je type haar zegt over jouw persoonlijkheid

Stiekem ben je nooit tevreden met je haar. Heb je krullen, dan wil je stijl haar en andersom. Maar ook al heb jij je haar niet voor het uitkiezen, je haarstijl heeft jouw wel gekozen. Je haar past namelijk precies bij je persoonlijkheid en dit is wat het over je zegt.

Je kapsel verklapt meer over je dan je dacht. Uren voor de spiegel staan om die krullen te verbergen is dus niet meer nodig. Omarm je prachtige bos haar en dus jouw persoonlijkheid. Lees snel of die van jou ook klopt.

Stijl haar

Heb je haar wat recht naar beneden valt? Gelukje voor jou, want wanneer je stijl haar hebt beschik je over een hoge dosis doorzettingsvermogen. Dit mag je dan ook zeker beschouwen als één van je sterkste eigenschappen. Je weet wat je wil in het leven en je gaat ervoor. Je maakt graag een to-do lijstje en je voelt je erg voldaan wanneer je dit heb afgevinkt.

Verder zie je er over het algemeen erg braaf uit, maar diep van binnen heb je juist een wilde kant. Die komt eens in de zoveel tijd naar boven, wanneer je een feestje hebt bijvoorbeeld. Dan drink jij de meiden er allemaal uit.

Golvend haar

Beschik jij over een beachy-look, waarbij het elke dag weer een verrassing is hoe jouw haar eruitziet? Heb je een geluksdag dan zit alles perfect gestyled, maar het kan ook zo maar zijn dat je haar heel eigenwijs alle kanten opstaat. En net als je haar ben jij stiekem heel eigenwijs. Je hebt het liefst dat alles op jouw manier gebeurt en je hebt moeite met dingen loslaten.

Een eigenschap waar je trots op mag zijn? Dat je heel lief bent. Je haalt enorm voldoening uit dingen doen voor anderen. Zo lang je een glimlach tovert op iemand anders zijn gezicht ben jij tevreden.

Krullend haar

Ben jij een echte krullenbol? Mensen geven je er altijd complimentjes over, maar stiekem vind jij die krullen soms echt te vermoeiend om te onderhouden. Maar hé, je hebt wel prachtige eigenschappen. Mensen met krullen zijn over het algemeen erg zelfverzekerd en hebben erg veel zelfkennis.

Een feestje, drankje of borreltje kan er bij hen altijd in. Soms ben je nogal chaotisch en je betrapt je erop dat je dingen vaak kwij raakt. Maar ach, je ziet het leven als een feestje en daar gaat het om.

Een pony

Vrouwen met een pony zijn erg mode-bewust en stiekem een pietje precies. Maar hoe kan het ook anders, want een pony is een statement. Je omarmt het leven zoals het is en je kan erg kritisch zijn naar anderen maar ook naar jezelf. Je vindt het gewoon belangrijk dat iedereen eruit haalt wat erin zit. Mensen komen daarom vaak bij je voor advies.

Lees ook: Inspiratie nodig? Dit is het perfecte kapsel voor jou op basis van je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Eigenwijs of zelfverzekerd? Wat je type haar zegt over jouw persoonlijkheid
Sluiten