Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 3 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dé haartrend van het najaar van 2020: pumpkin spice latte kleurtjes

Zodra de zomer verandert in de herfst ren jij naar de dichtstbijzijnde Starbucks om je meest favo drankje van dit seizoen te bestellen: de pumpkin spice latte. Dit signature drankje van de koffieketen smaakt niet alleen heerlijk, de gemende kleurencombi ziet er prachtig uit. Niet zo gek dus dat pumpkin spice latte dé haar trend van dit najaar is.

Helemaal rood is het niet, eerder koper. Gemengd met lichte latte tinten en het donkerbruin van koffie. Wij. Willen. Dit.

De haar trend van dit najaar: pumpkin spice latte

Boek maar vast een afspraak bij de kapper want als je foto’s ziet van deze prachtige nieuwe haar trend, sta ook jij te springen om zo’n look. Prachtig hoor.

De focus op oranje tonen

Omdat pumpkin spice latte zo ontzettend kleurrijk is, kun je de focus op verschillende tinten leggen. Allereerst de meest herfstachtige look. Hierbij ligt de focus vooral op oranje en koperkleurige tinten. Deze kleuren worden in de punten met de wat lichtere latte tint gemengd waardoor het haar enorm veel dimensie krijgt. Dat ziet er va-va-voom uit.

De focus op latte tonen

Als je de oranje en koperen kleuren wat te heftig vindt, kun je ook voor de meer blonde optie gaan. Hierbij wordt de nadruk vooral gelegd op de lichte latte highlights op een donkerbruine onderlaag. Deze kleuren zitten veel meer in het as-kleurige palette en zijn daarom wat toegankelijker voor de meesten die niet meteen voor een koperkleurige coupe willen gaan.

Zit hier voor jou niks tussen? Hier misschien wel: Doe je inspiratie op bij de haartrends van 2020

Reageer op artikel:
Dé haartrend van het najaar van 2020: pumpkin spice latte kleurtjes
Sluiten