Ga voor deze va-va-voom kleurencombinatie want Aperol Spritz is dé inspiratie achter deze nieuwste haar trend

De zomer doorbrengen in eigen land is een stuk minder erg als de zon schijnt en je regelmatig (lees: vaak) kan aanschuiven op het terras. In de ene hand een lekker snackje en in de ander je favo drankje: Aperol Spritz. Goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van dit oranje mixdrankje. Het blijkt dé nieuwe haar trend van de zomer te zijn. Wait, what?!

Dé haar trend van 2020

Je leest het goed, het Italiaanse drankje Aperol Spritz blijkt de inspiratie te zijn achter een nieuwe haar trend. Dit drankje is knaloranje en heeft in het glas een subtiel kleurverloop. De kleuren gaan van zachtgeel tot diep oranje en dat ziet er va-va-voom uit in je haar. Helemaal tof als je ook nog eens een noncha bob hebt geknipt. Hoe dat eruit ziet?

Durf jij het aan? Doe eens gek en ga voor deze opvallende kleurencombinatie deze zomer. Heb je toch nog een beetje het gevoel dat je elk moment een festivalterrein op kunt rennen. Imagine. Dat gevoel. Maar dan weer even elke ochtend als je in de spiegel kijkt.

Tijdelijke kleuring

Vind je deze look een beetje heftig maar ben je wel benieuwd hoe dit jou zou staan? Tegenwoordig kun je in de meeste kapsalons allerlei pastel- en knaltinten in je haar laten verven die niet al te lang blijven zitten. Zo kun je tijdelijk proberen of deze coupe jouw nieuwe go to kapsel wordt of dat je het liever houdt bij je eigen haarkleur. In dat geval kun je het lekker houden bij een Aperol Spritz in je hand. Helemaal tevreden jij.

Is deze trend voor jou een piecie te heftig? Dan kun je altijd nog voor een veel subtielere maar tóch frisse look gaan. Van babylights tot balayage: déze highlights geven je het gewenste effect.

Reageer op artikel:
Ga voor deze va-va-voom kleurencombinatie want Aperol Spritz is dé inspiratie achter deze nieuwste haar trend
Sluiten