Deze haarstijl is super populair en wedden dat jij je haren wil knippen?

Een nieuw seizoen betekent voor veel meiden standaard een bezoekje aan de kapper brengen. Om je alvast de nodige inspiratie te geven deelt Beautify één van de haar trends van 2018 met je: de tousled bob.

De tousled bob is dus één van de haar trends, maar wat is het precies? De naam op zich zegt je waarschijnlijk niet zoveel.

Haar trends 2018: de tousled bob

Als je het kapsel ziet snap je wel waarom heel Pinterest er verliefd op is. Het is namelijk inderdaad een stuk korter dan de lange lokken die je misschien gewend bent. Maar het is allesbehalve een kortpittig kapsel.

Nee, het is juist heerlijk nonchalant en casual tegelijk. Denk aan een bob met goede zijscheiding en lekker veel volume. Paar krullen erin en je bent klaar om de wereld te veroveren.

Grote kans dat jij niet kunt wachten om zo snel mogelijk in de kappersstoel plaats te nemen. Vraag om de tousled bob, laat de volgende afbeeldingen ter inspiratie zien en loop als een ware babe weer naar buiten:

View this post on Instagram

+ T E X T U R E + . . . #onecombahead #livedinhair

A post shared by AlyssaB.Hair (@onecombahead) on

View this post on Instagram

The rear view 🍑 . . . . #salonfiber #phoenixville #bestofphilly #bestoftheburbs #bestofbalayage #phxsidestreet #phoenixvillehair #phoenixvillesalon #phillybesthair #phillybalayage #phillyhaircraft #phillyburbs #bobhaircut #balayagespecialist #balayageboss #balayageoftheday #balayagedandpainted #balayagedbob #girlboss #momboss #maneinterest #mastersofbalayage #mainlinehair #chestercountyhair #rearview #🍑 #summerhair #summer2018goals #behindthechair #tousledbob

A post shared by Maura Jannetta • Hairstylist (@maurajannetta) on

View this post on Instagram

😬

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

View this post on Instagram

Chop chop

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

View this post on Instagram

Yesterday's press day with the lovely Jenna Dewan Tatum. Always a pleasure to work with. Hair by me…. Makeup by @quinnmurphy Styled by @bradgoreski #anthonycampbellhair #campbellandcampbellsalon #jennadewantatum

A post shared by Anthony Campbell (@anthonycampbellhair) on

View this post on Instagram

paper hearts by @renellaice 💙 @tiffanyandco #TiffanyBlue #TiffanyPaperFlowers #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Hoe style je de tousled bob?

Tot slot een belangrijke vraag: hoe breng je dit kapsel goed in model? Het valt en staat natuurlijk deels met hoe het geknipt is. De laagjes moeten precies goed zijn, zodat je lekker veel volume creëert. Maar daarna ligt het werk bij jou.

Wat heb je nodig? In ieder geval een krultang en volumepoeder. Met een dunne krultang maak je dan een slag in je haar. Dat doe je door je haar om de krultang heen te wikkelen. Spray er genoeg haarlak in om het vervolgens op z’n plek te houden.

Om ervoor te zorgen dat je net zo’n warrig effect krijgt als op de foto’s heb je eigenlijk een beetje volumepoeder nodig. Tik een kleine hoeveelheid op je haar en masseer het even in je haar om va-va-voom volume te krijgen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:
Haar inspiratie! Deze kapsels voor halflang haar zijn prachtig en wil je meteen uitproberen

Jani

Reageer op artikel:
Deze haarstijl is super populair en wedden dat jij je haren wil knippen?
Sluiten