Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 1 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

4 haar trends die je deze winter écht niet mag missen

Een afspraak bij de kapper heb je er niet voor nodig, want deze glam kapsels kun je ook prima bij jezelf maken. Hoewel, voor die korte bob zul je toch je schaar in je lokken moeten zetten mocht je dat nog niet hebben gedaan. Deze haar trends zijn stuk voor stuk waanzinnig en staan eigenlijk iedereen.

Hoewel de meeste fashion weeks vooral digitaal hebben plaatsgevonden, zagen we op Instagram de tofste coupes bij influencers en andere bekende modemeisjes voorbijkomen. En die wil jij ook proberen.

Haar trends die we deze winter overal gaan zien

Nu we onze dagen vooral weer binnenshuis spenderen, wordt het tijd om lekker te DIY-en met je haar. Maak jezelf deze vier kapsels eigen en als we dan eindelijk weer een feestje mogen genieten, loop jij erbij als een ster.

1. De lage staart

De lage staart blijft modieus en kan iedereen bij zichzelf maken. Het is de bedoeling dat je ‘m zo stijl mogelijk maakt. Super leuk met een beanie of fedora hoed. Niet zo van de mutsen en hoeden? Knoop dan een scrunchie of strik bovenaan de staart.

Zo krijg je je haar mooi bij elkaar: Borstel jij nou ook al die tijd je haar verkeerd? Zo doe je het op de juiste manier

2. The bigger the better

Je haar mag alle kanten op springen en dansen. Spray je haar maar lekker vol met een fles lak of droogshampoo en toupeer je suf. Wij houden van dit soort haar trends.

3. De retro coupe

De glam kapsels uit de jaren 60 gaan we ook weer overal zien. Krul je haar in grote slagen en kam dit vervolgens plat langs je gezicht en spray dit met wat lak zodat het goed in model blijft zitten. Va-va-voom, jij gaat ervoor.

4. De korte bob

Ook de korte bob is een haar trend die we deze winter overal gaan zien. Een beetje koud, dat wel, maar dan loop je er wel mega modieus bij. De korte bob valt tot onder de oren en nog wel ruim boven de schouders. Deze kan zowel stijl als golvend worden gedragen.

Reageer op artikel:
4 haar trends die je deze winter écht niet mag missen
Sluiten