Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 november 2017

Say what?! Je kunt nu je haar verbranden om van je dode puntjes af te komen en het lijkt ons dood eng

Als je een mooie bos lang haar wil, maar geen dode puntjes, dan zul je vroeg of laat een keer naar de kapper moeten stappen. Toch? Of toch niet, want er is een nieuwe techniek waarbij je met een kaars langs je haar gaat. Jep, je kunt nu je haar verbranden om van je dode puntjes af te komen. En dat lijkt ons echt dood en dood eng.

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn als de dood voor hitte in de buurt van ons haar. De krul- en stijltang gaat zelden op de heetste stand – alleen als we écht écht écht heel erg veel haast hebben – en we gebruiken altijd braaf een heat protection.

En als er een brandende kaars op tafel staat, nou, dan gaan we daar dus niet te dicht bij in de buurt zitten, want voor je het weet staan je lokken in de hens.

Je kunt nu je haar verbranden om van je dode puntjes af te komen

Maar nu is er een nieuwe techniek. Een dood enge techniek. Waarbij je een vlam van een kaars bij je haar gaat houden om zo je dode puntjes te verbranden. Say what?!

We zagen het onderstaande filmpje en het schijnt dat veel celebraties deze techniek al hebben geprobeerd en dat je er echt prachtige lokken van krijgt.

Als het werkt zou het een briljante oplossing zijn. Want zo hoef je niets van je haar af te knippen, waardoor het wel langer groeit, maar ben je wel van je dode puntjes af.

Toch lijkt ons dit niet iets om thuis zelf uit te proberen. Maar mocht je een keer een professional tegen komen die dit doet, zou je het dan durven?

Dit wil je misschien ook weten: Haartrends 2018: Deze kapsels en haarkleuren worden he-le-maal hot volgend jaar

Reageer op artikel:
Say what?! Je kunt nu je haar verbranden om van je dode puntjes af te komen en het lijkt ons dood eng
Sluiten