Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 13 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: dit zijn dé meest gegoogelde vragen over haar in 2020

2020 komt alweer bijna tot een einde en we komen erachter dat het een heel interessant jaar is geweest voor de beautywereld. Door het sluiten van de contactberoepen in het eerste deel van 2020 zijn we namelijk veel meer thuis gaan doen. Dat zoek je dan natuurlijk op met Google, want Google weet álles. Dit zijn de meest gegoogelde vragen over haar.

Ben je benieuwd wat je medemens heeft gegoogeld op beautygebied?

Gegoogelde beauty vragen

Het zal je niet verassen, maar er is dit jaar meer gegoogeld dan vorig jaar. Niet zo gek, meer de grotere hoeveelheid vrije tijd die je moest vullen. Op een of andere manier waren we heel erg geïnteresseerd in haren?! Herken jij jezelf hierin?

1. Hoe knip je mannenhaar thuis?

Niemand was voorbereid om een paar weken zonder kapper te overleven dit jaar. Daarom is dit de meest gegoogelde vraag van 2020. Bij kort haar valt het nu eenmaal sneller op als je naar de kapper moet, dan bij langer haar. Niet zo gek dus dat we het antwoord wilden op deze vraag over je haar.

2. Hoe plop je je haar?

Haar plopping was één grote hit dit jaar. Waarschijnlijk het je hier voor 2020 nog nooit van gehoord, maar nu weten we allemaal wat dit is. Dit is hetzelfde voor de curly girl methode – voornamelijk door TikTok is dit onwijs gegroeid in populariteit.

3. Hoe stijl ik mijn curtain bangs?

Curtain bangs waren ook onwijs in dit jaar. Het is bizar, je zag deze haarstijl overal voorbijkomen. Toen de kappers uiteindelijk voor een paar weken gingen sluiten, kregen alle meiden met deze haarstijl meteen stress. Wat doe je als je curtain bangs nu net te lang worden?

Veel mensen gingen thuis zelf aan de slag. Hier is het ook niet gek dat er zo vaak op deze haar vraag gegoogeld is.

4. Hoe verf ik mijn haar huis?

Ook de uitgroei werd pijnlijk zichtbaar zonder de maandelijkse kappersafspraken. Hier gingen we dus ook zelf aan de slag. Maar hoe verf je je haar eigenlijk? Google weet alles, dus ook dit. Je kon miljoenen tutorial en uitleg-filmpjes vinden dit jaar.

5. Hoe knip je vrouwenhaar?

Toen de kapper toch iets langer dan gedacht dicht bleven – kwam ook deze vraag aan bod. Daarnaast verveelden we ons enorm, dus om iets te doen te hebben gingen we maar haren knippen. Gelukkig hadden we minimaal contact met de buitenwereld waardoor het helemaal niet erg was als er iets fout ging 😉

Reageer op artikel:
Wil je weten: dit zijn dé meest gegoogelde vragen over haar in 2020
Sluiten