Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 3 jun 2019

‘s Ochtends geen tijd om je haar te wassen? Dankzij deze tips ziet je ietwat vettige haar er stijlvoller uit dan ooit

Ben je niet in de stemming om je haar te wassen? Join the club. Daarom hebben wij zes manieren op een rij gezet om toch nog stijlvol met ‘vettig’ haar de deur uit te gaan.

Soms heb je geen tijd of zin om je haar te wassen en weet je? Dankzij de volgende trucjes kun je het wassen uitstellen tot de avond.

Lees ook: Die super leuke haarspeldjes zijn nu te koop bij Primark voor een prikkie

Style je haar de laatste dag voor het wassen

Je kan je haar op veel verschillende manieren volume geven als het futloos is. Meestal is je haar de laatste dag het meest toe aan een boost, zoals droogshampoo. Ook accessoires geven je haar toch nog iets extra’s.

1. Droogshampoo

Droogshampoo is het antwoord op al je haarproblemen. De kans dat je droogshampoo nodig hebt op de laatste dag voor het wassen is groot.

Zonder droogshampoo kan je haar een futloos en vettige look krijgen. Nog een tipje van de redactie: spuit droogshampoo de avond van te voren in je haar, zodat je in de ochtend niet wakker wordt met vettige coupe.

2. Accessoires

Clips, speldjes, scrunchies en haarbanden zijn jouw beste vrienden op een bad hair day. De haaraccessoires zijn de trend van dit moment en verbloemen je ietwat vettige haar. Clips met parels erop zijn een echte musthave en nog chiquer dan normale haarspeldjes.

3. Hoeden

Dit is de simpelste manier om de laatste dag voor het wassen door te komen. In de zomer staat een hoed super leuk en in de winter is een muts ook perfect. Hoe dan ook, een hoed kan je laatste dag voor het wassen toch een stukje stijlvoller maken.

4. Krullen

Als je volume wilt creëren op een futloze dag, dan zijn krullen de perfecte oplossing. In combinatie met droogshampoo zorgen je krullen voor een ‘vol’ effect. Kies voor een beachy look, de harde krullen of een lichte slag: alles helpt op de laatste dag.

5. Vlechten

Altijd al de vlecht uit willen proberen die je telkens tegenkomt op Pinterest? De laatste dag voor het wassen is de perfecte dag om deze uit te testen. Vlechten en andere creatieve hairdo’s werken het best als je haar iets aan de minder schone kant is, omdat er meer textuur in zit. De laatste dag voor het wassen klinkt ons in ieder geval als een dag om weer creatief te zijn met haar.

6. De knot

Wanneer de vlecht niet werkt, de krullen uitzakken en je geen leuke hoed in huis hebt, bestaat er altijd nog de knot. Je haar uit je gezicht halen en in een rommelige knot binden kan er relaxt maar toch stijlvol uit zien. Ook nog een leuke bijkomstigheid: nu heb je ook weer een goede reden om je leukste oorbellen te dragen.

Lees ook: Wij hebben de allerbeste droogshampoos gevonden en ze zijn gewoon in Nederland verkrijgbaar

Reageer op artikel:
‘s Ochtends geen tijd om je haar te wassen? Dankzij deze tips ziet je ietwat vettige haar er stijlvoller uit dan ooit
Sluiten