Dit is hét haar accessoire dat jij wilt hebben

Accessoires, daar houden wij dames van. Of ze nou voor je oren zijn, voor om je vingers, of nog beter voor in je haar. Want zeg nou zelf, een goed haar accessoire maakt je kapsel net wat meer af toch?

Toen haar goeroe van de sterren, Mark Townsend, foto’s plaatste van Elizabeth Olsen opgestoken haar, werd er een nieuwe rage geboren. Het internet barstte los met reacties op de foto’s en iedereen wil dit haar accessoire hebben.

Het gaat namelijk om de drie paar ‘YS Park Gold 4″ Hair Pins’. Net online door beauty site Reed Clarke. Het leuke van dit te gekke haar accessoire? Hij staat niet alleen ontzettend gaaf, hij houd jouw haar ook echt op de juiste plek.

Even een korte toelichting over dit machtig mooie accessoire: het is een Japans schuifspeldje die door een member van de site Reed Clarke goud is gemaakt. Ze zijn 4 centimeter lang, gemaakt van een stevig stukje brons metaal. Buiten dat ze er helemaal te gek uitzien, zijn ze ook nog eens geweldig handig. Je kan de speldjes heel goed buigen en zo gebruiken voor veel haar stijlen. Een mooie knot, een messy updo, dit is nu allemaal zo gepiept met dit chique accessoire.

Voor de zomer worden nieuwe kleuren ontworpen, maar dat is tot nu toe strikt geheim.

Check hieronder de beauty’s:

Maar niet getreurd, een goud schuifspeldje mag ook absoluut nog steeds.

Reageer op artikel:
Dit is hét haar accessoire dat jij wilt hebben
Sluiten