Klaar met die standaard paardenstaart? Met deze haaraccessoires geef je een trendy draai aan je kapsel

Los haar is prachtig, maar niet altijd even praktisch. Word je gek van het haar in je gezicht? Dan is een paardenstaart een goede oplossing, maar soms heb je zin in iets… anders. Probeer daarom deze haaraccessoires en geef een trendy draai aan die simpele staart.

Met de leukste accessoires maak je van jouw haar al snel de mooiste haarstijlen.

De chicste haaraccessoires voor een leuk kapsel

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: de mooiste haaraccessoires die toch iets extra’s geven aan je haar. Wij hebben de vijf leukste voor je op een rijtje gezet.

My SJ x @scunci headwrap styled two ways! Which is your fave, 1 or 2? ? Full collection available in my link in bio and at Target! #sincerelyscunci

85k Likes, 658 Comments – JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Instagram: “My SJ x @scunci headwrap styled two ways! Which is your fave, 1 or 2? ? Full collection available…”

1. De haarband

De haarband is weer helemaal hot. Van een simpele knot of gewoon je haar los: met een haarband voeg jij aan elk kapsel iets extra’s toe.

My go-to hair accessory! ❤️ what’s yours? #hairstyle

61.1k Likes, 510 Comments – JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Instagram: “My go-to hair accessory! ❤️ what’s yours? #hairstyle”

2. De sjaal

Sjalen zijn er niet alleen om je warm te houden in de winter. Nee, de kleine versies zijn perfect voor het creëren van een top kapsel. Draag je haar in een paardenstaart en wikkel er een sjaaltje omheen.

Chunky fishtails always save the day?

173 Likes, 3 Comments – kansas city hairstylist (@styled.bysadie) on Instagram: “Chunky fishtails always save the day?”

3. Losse vlecht of vissengraat

Een vlecht of vissengraat is top, maar soms net iets netjes. Probeer ook eens de losse variant. Zo zit jou haar toch nog mooi vast, maar maak je het iets speelser.

Postcard shoppin’ before my Aperol Spritz. ? #cefalu #sicily * dress @shoprhode

41.5k Likes, 386 Comments – JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Instagram: “Postcard shoppin’ before my Aperol Spritz. ? #cefalu #sicily * dress @shoprhode”

4. Haarspeldjes

Het afgelopen jaar stond in het teken van de haarspeldjes comeback. Vooral de grote die een statement maken. Ze geven een moderne draai aan jouw mooie lokken.

Rainbow dream. ? * love this cozy @bashparis Barmy sweater #bashparis

70.5k Likes, 585 Comments – JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Instagram: “Rainbow dream. ? * love this cozy @bashparis Barmy sweater #bashparis”

5. Scrunchies

De scrunchie is én blijft toch wel het haaraccessoire van de afgelopen tijd. Met het item uit de jaren 80 maak je van de meest simpele knot of staart toch een top kapsel. Probeer je haar zo los mogelijk te doen en bind het vast met een scrunchie. Wedden dat dit jouw favoriete haarstijl wordt?

Meer over haar:

Reageer op artikel:
Klaar met die standaard paardenstaart? Met deze haaraccessoires geef je een trendy draai aan je kapsel
Sluiten