Wil je hebben: dé leukste haaraccessoires (kersteditie)

Ben jij al klaar voor de kerst? Je kleding, schoenen en nagels zijn ready, dan mist er nog maar één ding. Om je outfit naar de naar een next level te brengen heb je natuurlijk accessoires nodig. Dit zijn volgens ons de leukste haaraccessoires die nodig hebt voor een geslaagde kersavond.

Get ready.

Haaraccessoires voor kerst

Maak je krullen, opgestoken haar of steile haar af met één van deze haaraccessoires. Als je ze nu nog snel bestelt, zijn ze zeker nog op tijd binnen voor kerstavond en kan jij shinen.

1. Scrunchies velvet haaraccessoires van HEMA – 4 euro

Hoe feestelijk zijn zijn deze scrunchies?! Prachtig voor in je haar of om je arm. De ene scrunchie is beige en de andere is zwart. Dit zijn dé perfecte haaraccessoires voor kerst.

2. Alexandre de Paris, Medium Sized Black Haarklem – 68 euro

Een haarklem is dé haartrend van het najaar. Hoe perfect is haaraccessoire voor tijdens de kerstperiode. Deze klem is niet alleen onwijs handig om je haar uit je gezicht te houden én het staat ook nog eens heel mooi.

3. Invisibobble Sparks Flying, You Dazzle Me Haarelastiek – 8,11 euro

Ook deze scrunchie is perfect, deze is al helemaal in de kerststemming. Als je van zilveren accessoires houdt, dan is deze écht een goede toevoeging voor je collectie.

4. NAF NAF, TUVELVY – Haaraccessoire – 17,95 euro

Deze haarbanden zijn ook helemaal in. Hoe leuk is dit bij opgestoken haar of een hoge knot. Het geeft je kapsel net even iets extra’s.

5. Hema Haarschuifjes Haaraccessoires – 3 euro

Een setje met schattige gouden haarschuifjes, deze zijn prachtig bij bijvoorbeeld een opgestoken kapsel. Deze haaraccessoires maken je kerstavond compleet.

6. Sweet deluxe, HAIR ACCESSORY – Haaraccessoire – 14,95

Oeh, deze haaraccessoires zó leuk. Ze zijn beschikbaar in het zilver én in het goud – dus voor iedereen keuze. Een super leuk haaraccessoire dat je kapsel net even iets extra’s geeft.

Lees ook: JAA! Dit is het leukste drankspel dat je met je familie en vrienden kunt spelen tijdens kerst

Reageer op artikel:
Wil je hebben: dé leukste haaraccessoires (kersteditie)
Sluiten