8 x de beste tips voor je haar als het écht tip top moet zitten

Heb jij binnenkort een groot feest, een hotte date of gewoon iets anders mega belangrijks? Dan wil je natuurlijk dat je haar er perfect uitziet. Wij geven jou de tips rechtstreeks van de rode loper.

Begin op tijd

Zorg ervoor dat je niet vlak voor je event nog langs de kapper moet voor een knipbeurt of een haarkleuring. Ten eerste heb je dan nog tijd voor wat herstelwerkzaamheden mocht het fout gaan, ten tweede ziet gekleurd haar er altijd beter (lees: natuurlijker) uit.

Conditioner

Wanneer je conditioner gebruikt, breng dit dan pas vanaf halverwege je haar aan naar de punten. Zo voorkom je dat je haar bovenop verzwaard wordt en daardoor volume mist.

Volume producten

Voor zachte waves moet de basis goed zijn. Dat houdt in dat je door middel van volume producten je haar verstevigt. Zo blijft je haar zijn vorm behouden tijdens het stylen.

Zachte krullen

Wanneer je een extra grote krultang gebruikt krijg je automatisch je felbegeerde soft bouncy waves. Voor een natuurlijk effect laat je de uiteinden van je haar ongekruld.

Haarspray

Door een zachte haarspray te gebruiken op elke lok voordat je deze krult, zorg je ervoor dat de krul beter blijft zitten.

Gebruik droogshampoo

Gebruik droogshampoo voordat je je haarlak gebruikt. Dit geeft je haar nog extra volume en stevigheid.

Schuine lok

Als je een mooie schuine lok wil creëren kun je de lok het beste over het hoogste punt van je wenkbrauw laten vallen. Dat geeft het meest dramatische maar toch naturel effect. Wanneer de lok voorbij het uiteinde van je wenkbrauw valt wordt je look te gemaakt.

Easy vlecht

Een-altijd-goed-maar-toch-chic-vlecht is super easy te maken. Maak eerst een normale vlecht, spray deze in met haarspray en haal hem dan wat uit elkaar.

Reageer op artikel:
8 x de beste tips voor je haar als het écht tip top moet zitten
Sluiten