Dé haarhack om je haar perfect in de lucht te laten drogen

Hoewel we het heerlijk vinden om uren en uren bezig te zijn met het stylen van ons haar is daar simpelweg niet altijd tijd voor. En daarom is het fijn om een goede truc achter de hand te hebben voor modellenhaar zonder moeite.

Om je haar perfect op te laten drogen aan de lucht hoef je alleen maar dit simpele stappenplan te volgen.

  1. Gebruik een kwalitatief goede shampoo en conditioner. Neem bij voorkeur een shampoo en conditioner die pluishaar verminderen, zo droogt je haar ook mooi glad op zonder het gebruik van een föhn en föhnborstel. Bijvoorbeeld de nieuwe lijn van Moroccan Oil – Smooth.
  2. Breng meteen nadat je uit de douche komt een anti-frizz haarserum aan op je nog kletsnatte haar. Hoeveel product je moet gebruiken hangt af van de lengte en de dikte van je haar.
  3. Dep daarna je haar droog met een handdoek. En wanneer we zeggen ‘dep je haar droog’ dan bedoelen we ook echt deppen en niet wrijven. Door je haar droog te wrijven creëer je namelijk pluizig haar wat je juist wil proberen te voorkomen.
  4. Bind je haar nu vast in een hoge knot. Wanneer dit droogt zorgt het voor nonchalante modellenkrullen.
  5. Wanneer je haar helemaal droog is haal je de knot los en schud je je haar los.
  6. Gebruik daarna een liftende haarspray speciaal voor de aanzet van je haar. Deze sprays zijn speciaal bedoeld om je haarwortels meer volume en textuur te geven. Masseer het product met je vingertoppen in voor extra textuur.
  7. Eindig met het gebruik van een sea salt spray of een texturizing spray om de onderkant van je haar meer body te geven.
Reageer op artikel:
Dé haarhack om je haar perfect in de lucht te laten drogen
Sluiten