Get ready: dit zijn dé haarkleuren van de herfst/winter 2020

Ben je er klaar voor? Dit seizoen is dé tijd om je haar in een andere kleur te verven. Nu we toch zoveel thuis werken, kan je best eens gek doen en een nieuwe haarkleur proberen. Als het niet uitpakt hoe je gedacht had, kan je het heel makkelijk verschuilen. In dit seizoen kunnen bijna alle kleuren, of je nu juist donkerder wil gaan of kiest voor een fellere kleur. Wij hebben dé haarkleuren van de herfst/winter op een rijtje gezet.

Veel succes met kiezen – er zitten namelijk heel veel leuke kleuren tussen.

De haarkleuren van de herfst/winter 2020

Bel je kapper alvast, want na dit lijstje wil je sowieso meteen een afspraak maken.

1. Bijna helemaal zwart

Hij is bijna logisch om een donkerdere haarkleur te nemen in de winter. Het hoeft niet altijd, maar het is zeker heel mooi. Probeer bijvoorbeeld eens deze haarkleur, het bijna zwart is zeker niet saai en past perfect bij een bob. Vraag bij je kapper om een kleur die twee tinten lichter is dan zwart, dan zit je goed voor deze haarkleur.

2. De haarkleur voor de herfst/winter: Rood

Rood haar is helemaal in in 2020 en het blijft ook nog zo in de herfst. Het is vooral prachtig in hele diepe tinten. Geef voor deze haarkleur bij je kapper aan dat je een kleur richting oranje of paars wilt. Good luck!

3. Een paarse ondertoon

Als je van kleur houdt, maar het niet té te opvallend wilt hebben – is deze haartrend perfect voor jou. Veel celebrities verven nu de onderkant van hun haar in een kleur, bijvoorbeeld paars. Wat vind jij?

4. Gouden highlights

Deze gouden highlights passen bij iedereen. Dit is een ideale haarkleur als je nog geen afscheid wilt nemen van je zomerkapsel, maar toch iets wilt veranderen. De gouden highlights passen zowel in een donkere haarkleur als een blond kapsel.

5. De haarkleur: warm bruin voor de herfst/winter

Dit is eigenlijk wel een herfst/winter klassieker. Donkerbruin haar is prachtig in deze tijd van het jaar. De twist van 2020 is dat warme/rode tonen in bruin nu trendy zijn. Dit kan je doen met haarverf, maar ook met een toner. Deze toner bevat geen verf en kan je heel makkelijk thuis zelf indoen.

6. Een blauwe haarkleur voor in de herfst/winter

Passend bij de nieuwe make-uptrend voor de winter. Blauw niet alleen op je oogleden maar ook in je haar. Heb je zin in iets heel anders en houd je wel van een pittige kleur? Dan is deze haarkleur iets voor jou in de herfst/winter.

7. Crèmekleurige lowlights

Als je blond haar hebt is dit een perfecte haarkleur voor jou. Met de donkere lowlights geef je je haar meer diepte en krijg je meteen een meer herfst/winter look.

8. De haarkleurtrend: koperkleurig haar

Als je al een hele tijd het idee van roodkleurig haar in je hoofd hebt, maar je durft niet echt – dat is dit de perfecte oplossing voor jou. Koper is namelijk de haarkleur van de herfst/winter. Het ligt precies tussen bruin en rood in.

9. Ja, het kan gewoon: de haarkleur blond in de herfst/winter

Het zal misschien een beetje gek voelen om je haar te blonderen in de herfst/winter, maar tegenwoordig kan het allemaal. Als je deze herfst/winter voor een blonde haarkleur gaat kan je het beste kiezen voor een koele tint, zoals de prachtige Emily Ratajkowski.

10. Gekleurde voorste plukjes

Deze haarkleurtrend heb je waarschijnlijk al voorbij zien komen. Veel bekendheden kleuren nu de voorste twee plukjes van hun haar in een andere kleur. Hier kan je helemaal out-of-the-box mee gaan, kies bijvoorbeeld roze, pastel, blauw of blond.

11. De haarkleur voor de herfst/winter: lavendel

De kleur lavendel is deze herfst/winter een trend. Zo ook bij de haarkleuren – het is de perfecte mix tussen roze, blauw en grijs. Durf jij het aan?

12. Holographic rose quartz hair dye
Voor deze haarkleurtrend hadden we je al gewaarschuwd. Hier lees je alles over de haarkleur en de manier van verven die is toegepast om dit voor elkaar te krijgen.

13. Donker, donkerder, donkerst

Een andere trendy haarkleur voor deze herfst/winter is warm, donker haar met nog donkerdere ondertonen.

14. Bruin met koperen highlights

Dit is een combinatie van twee haarkleurtrends deze herfst/winter. Het is normaal donkerbruin haar, maar je voegt extra diepte toe met koperen highlights. Deze twee haarkleuren zijn bestemd voor elkaar.

Alvast voor volgend jaar: Dit zijn de haartrends voor 2021 volgens top hairstylist Rick van het Meer

Reageer op artikel:
Get ready: dit zijn dé haarkleuren van de herfst/winter 2020
Sluiten