Hot! Fallayage is dé haartrend van 2019 en voor deze look maak je meteen een afspraak bij de kapper

Bel je kapper maar vast want als je deze haarkleur ziet wil je vandaag nog in die kappersstoel zitten. De fallayage is geïnspireerd op de balayage en je kunt er niet omheen. Deze haarkleur is dé trend van 2019 en alleen al daarom wil jij deze warme kleurencombi ook in je haar. Zo snel mogelijk.

Balayage of fallayage

De balayage ken je waarschijnlijk al. Dat is een bepaalde verftechniek waarmee de kapper ervoor zorgt dat je highlights op een heel natuurlijke manier door je haar worden gezet. Je voorkomt daarmee dat je van die strepen krijgt bovenop je hoofd dus met een opvallende coupe soleil heb je niet meer te maken.

De fallayage wordt op dezelfde manier ingezet als de balayage, echter bestaat dit uit een ander kleurenpalet. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk bruine kleuren die bij meer diepte aan je haar geven. Dit kan een combinatie zijn van: honing-, goud- en kastanjebruine tinten. Door gebruik te maken van meerder kleuren creëer je diepte in het haar waardoor het haar er een stuk voller uitziet. Handig trucje dus als je van jezelf dun haar hebt.

Fallayage tinten

De fallayage gaat om donkere bruintinten met een warme ondertoon. Deze trend werkt het beste bij mensen met donkerbruin haar. De kapper brengt dan warme kleuren aan op bepaalde plukken zonder dat dat er onnatuurlijk uitziet. Het grootste verschil met een balayage is dat daarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van kleuren met een koele ondertoon.

Dé haarkleur van 2019

Dat de fallayage dé haar trend van het moment is kun je overal zien. Deze influencers gingen je al voor en na het zien van deze foto’s rest jou nog maar een ding: een afspraak maken bij de kapper.

Niet alleen een fallayage is dé trend van 2019. Ook deze kleur is betoverend mooi.

Dit is dé haartrend van 2019 die je overal gaat zien

Reageer op artikel:
Hot! Fallayage is dé haartrend van 2019 en voor deze look maak je meteen een afspraak bij de kapper
Sluiten