8 haarkleuren waar je niet omheen kan deze zomer dus maak snel een afspraak bij de kapper

Haarkleuren zijn seizoensgebonden. In de herfst neig je vaak naar kastanjekleurige tinten, terwijl je in de zomer graag je blonde highlights mooi houdt. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we de nieuwste haarkleuren van deze zomer op een rij gezet.

De opties van aankomende zomer zijn zo fantastisch dat de keuze niet makkelijk wordt en wij zijn in de wolken.

Lees ook: Wil je wat anders met je haar? Deze verftechniek staat werkelijk iedereen en de uitgroei zie je amper

Haarkleuren die je deze zomer terug gaat zien

Van koele kleuren tot de balayage die weer terug is, dit lijstje is voorzien van alle voorkeuren en is super veelzijdig. Wil je een lichtere look? Dan is de opal trend wel wat voor jou. Zo niet? Kijk dan lekker verder want na dit lijstje ren jij meteen naar de kapper.

1. Lavendel grijs

De nieuwe kleur ‘lavendel grijs’ wordt omschreven als ‘een rokerige grijze basis met een lavendeltint’. Tijdens een bezoekje aan de kapper kan je deze look natuurlijk aanpassen op je eigen voorkeuren. Of je nu kiest voor een superlichte tint of meer een ombré-look, deze trend kan op verschillende manieren super leuk staan.

2. De Mallen Streak

Bij de Mallen Streak worden er stukjes haar gebleekt om een dramatisch effect te creëeren. Het zijn dus eigenlijk highlights, maar dan met een extra effect er doorheen.

3. Amber SLate

De haarkleur ‘Amber Slate’ is een mix van warme tinten (denk strawberry blonde) en koele tinten (zoals ice blonde). Een moderne versie van twee trends ineen wordt de nieuwe haarkleur van deze zomer.

4. Opal

Parelmoerachtige tinten met een super reflecterende glans voeren in heel 2019 de boventoon. Als je geen zin hebt in een regenboogfestijn voor het festivalseizoen, is dit een kleur die dan leuk is en het hele jaar door leuk blijft.

5. Koraal

Living Coral, oftewel levend koraal, wordt de nieuwe gedurfde haartrend van zomer 2019. Het lijkt een beetje op de roségouden kleur, maar dan met een stuk meer warmte.

6. Koffie Balayage

Er is een nieuwe versie van de balayage trend en wij zijn enthousiast. Deze haarkleur wordt gemaakt door de gebruikelijke balayage techniek, maar dan met behulp van koffiekleuren (denk donkere espresso en latte tinten).

7. Fruitsap haar

Een andere trend waarbij brunettes van vreugde kunnen springen, de nieuwe haarkleur ‘fruitsap’. Haarguru Alisha McAlister vertelde: “Ik weet niet precies hoe ik dit moet noemen. Het is een mix van gemengde fruitkleuren. Ik begon deze haarkleur met mijn gedachten naar een simpele tint. Een klant van zei: “Ik wil een keer iets anders”, daarna heb ik deze kleur geprobeerd en het stond fantastisch.” Wij denken dat deze kleur een grote hit gaat worden deze zomer.

8. Rosé bruin

En tentslotte: een pasteltrend die geschikt is voor brunettes. De rosé gouden trend is nog niet voorbij, want roze bruin neemt op dit moment Instagram over. Wij zijn om.

Lees ook: Love it! De banana bun is dé haartrend op Instagram

Reageer op artikel:
8 haarkleuren waar je niet omheen kan deze zomer dus maak snel een afspraak bij de kapper
Sluiten