Janne Vogel
Janne Vogel Beauty 14 jun 2020

5 x écht goede haarmaskers die je quarantainekapsel instant herstellen

Dat je haar er het allerbest uitziet als het gezond is, is een feit. En eh, alleen wat conditioner in de puntjes blijkt vaak niet genoeg. Haarmaskers zijn het op het moment helemaal en als we de resultaten zien, snappen we dat volkomen.

Van de volgende haarmaskers worden jouw lokken heel vrolijk. Denk er dus vooral eens over na om te investeren in echt goede haircare. Als je haar maar goed zit, zeggen ze toch?

Haarmaskers die jouw lokken zichtbaar een boost geven

Recente innovaties op het gebied van haarverzorging maken dat producten (en hoe we ze gebruiken) nu meer dan ooit op skincare lijken. Dat betekent: actieve ingrediënten, meerdere stappen en lagen én betere resultaten.

We zetten de lekkerste haarmaskers hieronder voor je op een rijtje. Hoef jij alleen nog maar te kiezen.

1. Don’t Despair, Repair! Deep conditioning mask van Briogeo €39,-

Dit masker pept lusteloze, droge en broze lokken die wel wat hydratatie kunnen gebruiken in no time op. Je beschadigde haar voelt weer zacht en gezond aan én shinet als nooit te voren. Je hoeft het masker maar vijf tot tien minuten in te laten trekken, dus je fietst ‘m makkelijk in je routine.

2. Gisou Honey Infused Hair Mask €51,-

Negin Mirsalehi is het brein achter Gisou, het haircare-merk waar ze de honing van haar vader, fervent bijenhouder, in verwerkt. Het masker hydrateert, zorgt voor een mooie glans en maakt je haar soepeler.

Het hoofdingredient is natuurlijk honing en Negin zelf zweert erbij. Als we haar gezonde lokken zien willen we niets anders dan dit Gisou masker in ons mandje stoppen.


I mean…

3. Kerastase Blond Absolu Masque €43,-

Heb je je haar geblondeerd en wil je je assige kleur behouden én je haar de voeding geven die het zo hard nodig heeft? Dan is dit jouw masker. Het Blond Absolu masker voedt en hydrateert je broze lokken en maakt ze weer zacht en gezond.

Je haar wordt daarnaast direct geneutraliseerd van ongewenste koperkleurige en/of gele tonen. Kortom: voor onze geverfde blondies is het de investering meer dan waard.

4. The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask €15,00

Dit masker voor droog en normaal haar bevat onder andere biologische bananenpuree en paranotenolie en is 100% vegan. Je kunt het masker wekelijks gebruiken voor een optimaal resultaat en merkt meteen dat je lokken minder pluizig ogen én meer glanzen. En zo’n grote pot is nog betaalbaar ook.

5. Coco & Eve Super Nourishing Coconut & Fig Hair Masque €40,39

De rijke ingrediënten in dit te schattig verpakte masker maken je haar al na een keer minder droog en minder pluizig. Bestanddelen als (virgin) kokosolie, arganolie en shea butter vinden je lokken altijd een goed idee.

Extra leuk: er zit een handig borsteltje bij waarmee je het masker makkelijk gelijk over je haar kunt verdelen.

Lees ook: