Haarparfums zijn een ding en dit zijn onze favorieten

Hoe dol we ook zijn op parfums: we zijn heel blij met de nieuwe trend dat veel merken momenteel haarparfums op de markt brengen. Niet alleen zodat jouw lokken lekker ruiken, maar vaak hebben ze ook handige eigenschappen die goed zijn voor je haar. Ook fijn wanneer je niet goed tegen parfum kunt of wanneer het straks weer warmer wordt.

De lekkerste haarparfums

Dit zijn de fijnste haarparfums op een rijtje.

haarparfums
Balmain Paris Hair Couture Silk Perfume Haarparfum €30
Als je dol bent op de geur van de Balmain haarproducten, dan is deze spray echt een aanrader. Niet alleen ruikt hij heerlijk, hij is ook te gebruiken als leave-in conditioner, uv-protector en glans spray.
haarparfums
Yves Rocher Perfumed Mist Framboos & Munt €6,95
Ook als vegan je voorkeur heeft, kun je aan de slag met haarparfums. Deze van Yves Rocher is namelijk vegan, van 97% plantaardige ingrediënten en zit in een recylebare spray. Je kunt ‘m voor je haar én lichaam gebruiken.

haarparfums
Chanel Chance Eau Tendre Hair Mist €6,95
Is Chanel Chance jouw favoriete geur? Dan moet je zeker dit haarparfum eens uitproberen. Van deze vrolijke bloemengeur met jasmijn, granaatappel en witte musk krijg je helemaal zin in de zomer.

haarparfums
Rituals The Ritual of Karma Hair & Body Spray €17,50
Kom helemaal in happy vibes met deze frisse mist van Rituals. Witte thee en lotus zorgen voor een vrolijke bloemengeur. De formule is alcoholvrij en is dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Haarparfums zijn een ding en dit zijn onze favorieten
Sluiten