Altijd al willen weten welke haarproducten Gigi Hadid gebruikt? We got you

Laura Polko is dé haarstylist van zo een beetje alle sterren in Amerika. Zo kunnen we onder anderen noemen: Gigi Hadid, Kaia Gerber, Chrissy Teigen, en Hailey Bieber. Laura Polko is de enige die aan hun haar mag komen en zij vertelt nu over de producten die ze gebruikt. Wat heeft een sterren haarstylist aan haarproducten in haar tas als ze naar een afspraak gaat? Dat heeft ze vertelt in een video.

Het zal je verbazen hoe goedkoop de meeste producten zijn.

De haarproducten van haarstylist Laura Polko

In een video van Byrdie vertelt Laura Polko wat ze op een dagelijkse basis meeneemt als ze afspraken heeft met bijvoorbeeld Gigi Hadid.

1. Oribe Powder Spray

Dit haar product heeft verschillende vezels in zijn formule waardoor je een enorm volume krijgt nadat je het in gedaan hebt. Daarnaast houdt het het volume ook goed vast, het zakt gedurende de dag niet zomaar uit. Of je nu volume boven op je hoofd wilt of alleen bij de voorste plukjes deze powder spray werkt altijd, volgens Laura Polko.

2. Color Wow, Root Cover Up

Als je een andere scheiding draag dan normaal, kan het zijn dat de kleur van je haaraanzet anders is dan je wilt. Dit komt omdat dit deel van je haar niet veel in aanraking komt met de zon. Om dit op te lossen kan je dit haar product gebruiken. Het is heel makkelijk in gebruik. De Color Wow lijkt op oogschaduw, maar het is dus voor je haar.

3. Black Elastic Cord 216-foot spool (eigenlijk een mega lang elastiekje)

Als je meer lengte wilt toevoegen aan een kapsel kan je dit op maat knipbare elastiek gebruiken. Je kunt zelf bepalen hoelang je het elastiekje wilt hebben en hoeft dan niet mega veel elastiekjes over elkaar te doen. Dit product gebruikt Laura Polko heel graag.

4. Aussie Mega Haarspray travel size

Dit haar product vindt Laura Polko onwijs handig omdat het een kleine variant is van de haarspray. Deze kun je dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast werkt deze haarspray onwijs goed. Het houdt je haar echt goed op zijn plek, als je bijvoorbeeld je pony uit je gezicht wil hebben.

5. Ghd Curve 1 inch Classic Curl Iron

Laura Polko is fan van dit product, ze vertelt dat het beste aan deze krultang is dat hij onwijs heet wordt en hij ziet er ook nog eens onwijs chiq uit. Daarnaast glijdt je haar onwijs fijn door het apparaat heen en blijft het niet hangen. Ze gebruikt dit haar product bij ongeveer 80% van alle afspraken die ze heeft.

Lees ook: Dit zijn ze: de mooiste haarkleuren die we gegarandeerd gaan zien in 2021

Reageer op artikel:
Altijd al willen weten welke haarproducten Gigi Hadid gebruikt? We got you
Sluiten