De leukste haarstijlen voor het festivalseizoen op een rijtje gezet

In de zomer zijn er talloze festivals en feestjes te vinden in het land. Wij vinden het super leuk en houden ervan om juist met deze feestjes te experimenteren met leuke kapsels. We maken je festivalseizoen daarom nog leuker door je de leukste festival hairdo’s te geven.

Haarstijlen festival

De zomer betekent eigenlijk elk weekend wel een festival of ander feestje buiten. Met dit warme weer willen we het liefst onze haren uit ons gezicht hebben, want dat kan nogal vervelend worden. Daarnaast willen we natuurlijk ook met onze vriendinnen er het leukst uitzien van iedereen. Daarom bij deze een beetje haarinspiratie voor je eerstvolgende festival.

1. DNA-vlechten

Huh, wat? Ja, DNA-vlechten. Waar de naam vandaan komt, is wel duidelijk. De vlechten zijn namelijk zo gevlochten, dat ze lijken op DNA moleculen. De trend neemt Instagram volledig over en is leuk voor elk festival. Je kan de vlechten zo opvallend maken als je zelf wilt, dus met deze look steel jij gegarandeerd de show.

2. De ‘pipe‘ vlechten

Ook de ‘pipe braids’ zijn helemaal festivalproof. Doordat een deel van je haar ingevlochten is, weet je zeker dat het de hele dag goed zit en het is koeler dan los haar. Dit kapsel is de spannendere versie van het normale ingevlochten haar, waarmee je sowieso de hele dag complimentjes gaat vangen.

3. Glitterhaar

Glitters en festivals gaan hand in hand, toch? We plakken glitters op ons gezicht, smeren glitters over onze armen, dus waarom niet in ons haar? Je haar hoeft er niet uit te zien als een kermisattractie, maar het kan wel dat beetje extra geven voor je festival look. Strooi wat glitters op je scheiding en je bent klaar om te gaan.

4. Bling bling in haar

Als je écht wilt opvallen dit festivalseizoen, dan stop je niet bij glitters. Nee, dan ga je gewoon voor de echte bling bling. Wat wel belangrijk is voor deze haarstijl, is dat je de glimmende objecten op gladde stukken van je haar plakt, zoals een staart of een ander stuk wat je glad hebt gemaakt met haarlak.

5. Het knotje midden op je hoofd

De ‘topknot’ , zoals deze ook wel genoemd wordt, is een knotje die je midden op je hoofd plaatst. Naast dat het er super schattig uitziet, is het ook een haarstijl die ideaal is voor festivals. Je haar is uit je gezicht en je kan ermee doen wat je wilt, wat natuurlijk ideaal is voor de zomer.

Reageer op artikel:
De leukste haarstijlen voor het festivalseizoen op een rijtje gezet
Sluiten