Dit is dé haartrend van 2019 die je overal gaat zien

Als je dol bent op red velvet cake kan het niet anders dan dat je ook weg bent van deze nieuwe haartrend. Het afgelopen jaar zagen we vooral veel pastel- en grijstinten voorbijkomen. In 2019 gaan de haartrends veranderen en het wordt alles behalve saai. Je mag je haar namelijk in dezelfde kleur verven als je lievelingstaart. Goals.

Wil jij er in het nieuwe jaar als één van de eersten volgens de nieuwste haartrend bijlopen? Laat de kapper dan nu maar vast zo’n fantastische red velvet kleur in je haar zetten.

Dé haartrend van 2019

Als je nu nog een afspraak bij de kapper hebt staan kun je er meteen een mooie rode gloed in laten zetten. Red velvet wordt namelijk dé haartrend van 2019 en wij kunnen alleen maar dromen van zo’n zoet kapsel, want eerlijk… dit doet je toch aan de meest hemelse taart op aarde denken?

Red velvet haarkleur

Na het zien van deze kapsels bel jij meteen je kapper voor een afspraak. Hopelijk heeft ze nog tijd voor jou in december, dan zit jij er met kerst al zo fancy bij. Wauw.

Een bericht gedeeld door HairMNL.com (@hairmnl) op

Een bericht gedeeld door Daisy Englander (@daisyhairaffair) op

Een bericht gedeeld door 𝐁𝐀𝐋𝐀𝐘𝐀𝐆𝐄 + 𝐁𝐔𝐒𝐈𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐓𝐑𝐀𝐈𝐍𝐈𝐍𝐆 (@mastersofbalayage) op

Een bericht gedeeld door Emery Is QUEEN (@emerybinghamfanforlife) op

Nikki Lee

Het idee komt van Nikki Lee, haarstyliste van zo ongeveer alle grote sterren. Check vooral even haar Instagram account voor de tofste kapsels en haartrends. Je doet hier ongetwijfeld nog wat leuke inspiratie op voor kerst.

Red velvet is niet de enige haarkleur die we in 2019 gaan zien. Alle andere haartrends vind je hier.

Haartrends 2019: Dit zijn de hotste kapsels en haarkleuren van het jaar

Reageer op artikel:
Dit is dé haartrend van 2019 die je overal gaat zien
Sluiten