Toasted coconut hair is de trend die perfect is voor brunettes die blonder willen zijn

Brunettes verzamelen: er is een nieuwe haartrend opgedoken die perfect is voor meiden met bruin haar die blonder willen gaan. De trend genaamd ‘toasted coconut hair‘ is de perfecte herfsttrend waar je weinig voor hoeft te doen.

Toasted coconut hair

Met weersvoorspellingen waar we niet heel blij van worden, maken we ons langzaam maar zeker helemaal klaar voor de herfst. Veel meiden volgen de nieuwe haartrend voor brunettes en dat snappen we volledig. ‘Toasted cocounut hair‘ houdt in dat de aanzet van je haar diepbruin is en dat richting de puntjes een felle, ijzige blonde kleur komt.

Wat houdt de trend in?

We zien natuurlijk vaker meiden met ombre-haar wat een combinatie is van blonde en bruine kleuren. Toch is dit anders dan de nieuwe trend, omdat ombre-haar vooral bruin is met blonde highlights erdoorheen. Deze trend draait minder om het mengen van blond en bruin, maar heeft een zachte overloop van heel donker naar heel licht.

Kleurspecialist Ami Rexroth zegt: ‘Het is een hele rijke, donkere bovenkant van het haar dat op een zachte manier overloopt in hele blonde uiteinden.’

Hoe krijg je het?

Het ziet er natuurlijk prachtig uit, maar hoe krijg je dit mooie kapsel? De aanzet van je haar wordt extra donker geverfd, tenzij je natuurlijk al een brunette bent. Vervolgens wordt de licht blonde kleur zo aangebracht dat het perfect blend met je bruine lokken.

Nadat je haar blond geverfd is, ga je er met de meest ijzige toner over je haren heen zodat het contrast met het donkerbruin nog sterker wordt. Ta-daa je hebt je ‘toasted coconut hair‘.

Perfect voor brunettes

Voor brunettes die stiekem wel eens naar blond willen gaan, is deze trend perfect. Omdat je aanzet al donker genoeg is, is het heel erg makkelijk om dit kapsel bij te houden. Je krijgt namelijk geen last van irritante uitgroei en je hoeft alleen maar de onderkant te blonderen.

Al met al is het helemaal niet meer nodig om tijdens het najaar je haar helemaal donker te verven. Dit soort trends zijn leuk voor het hele jaar. Wij maken alvast een afspraak bij de kapper.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Haartrends 2018: Deze kapsels en haarkleuren worden he-le-maal hot dit jaar

Allure

Reageer op artikel:
Toasted coconut hair is de trend die perfect is voor brunettes die blonder willen zijn
Sluiten