Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Beauty & Style 28 augustus 2018

Wauw! De ‘toasted coconut’ coupe is dé haartrend van het najaar (en die willen we allemaal)

Hoewel je geroosterde kokosnoot misschien het liefst in de vorm van een ijsbolletje ziet (want mmmm wie is er nou niet dol op kokosijs met stukjes) is het dé haarkleur van het najaar van 2018. Een toasted coconut coupe is diep donker bij de aanzet en eindigt in bijna spierwitte punten. Wauw.

Eens in de zoveel tijd duikt er een haartrend op waar je direct voor naar de kapper rent. Dit is er zo een.

Haartrend van het najaar

De toasted coconut trend is pas net komen aanwaaien maar lijkt nu al dé hype van het najaar te worden. Wij snappen wel waarom, want de kleur is warm en oogt toch fris. De perfecte bronde tint, een combinatie van brunette en blonde, voor de herfst en winter.

De aanzet van een toasted coconut coupe is diep donkerbruin (natuurlijk of geverfd). De punten zijn heel licht blond of zelfs spierwit. Het contrast tussen de kleur van de aanzet en de punten is enorm.

Verschil met andere kleurtechnieken

Toch is het anders dan bijvoorbeeld een balayage, waarbij kleuren door elkaar heen worden ‘gezet’. De kleuren van een toasted coconut coupe vloeien als het ware in elkaar over zonder dat het zozeer een mix van kleuren is.

Toasted coconut coupe

Deze coupe is heel makkelijk aan te brengen bij mensen die al donkerbruin haar hebben van zichzelf, dan hoeven eigenlijk alleen je punten te worden geverfd (scheelt je bakken met geld).

Als je blond bent vergt het wat meer tijd en geld omdat er eerst een laag bruin overheen gezet moet worden. Wij snappen het wel als je dat er voor over hebt want wij zijn weg van deze nieuwe trend.

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Wauw! De ‘toasted coconut’ coupe is dé haartrend van het najaar (en die willen we allemaal)
Sluiten