Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty & Style 20 november 2019

De haartrend van winter 2020 is big hair en met deze 4 tips krijg je prachtig volume in je haar

De haartrend van winter 2020 staat in het teken van big hair. Oftewel: gigantische volume in je lokken. Dit wil elke vrouw natuurlijk, maar hoe krijg je die prachtige volume in je haar?

De één is geboren met volume door bijvoorbeeld ene natuurlijke slag of volle bos krullen. Een ander heeft stijl haar wat van nature slijk valt.

Haartrend van winter 2020: big hair

Big hair zoals de Vicotoria’s Secret modellen hebben willen wij óók. Wat zijn de geheimen van deze haartrend van de winter van 2020? Welke producten zijn onmisbaar voor vavavoom volume in je lokken?

1. Droogshampoo op vet haar is de truc

Heb je het gevoel dat je haar zo vet is dat je een ei op je hoofd kunt bakken? Dat is de start van de haartrend van 2020. Als je haar vet is heeft het meer houvast en is het gevoeliger voor droogshampoo. Was je haar een aantal dagen niet en zodra je denkt dat het écht niet langer kan doe je bijvoorbeeld één van deze droogshampoo’s in je haar. Maak verschillende scheidingen in je haar en spuit er lekker veel in. Je zult zien dat je direct de volume krijgt die hoort bij deze haartrend van winter 2020.

2. Touperen

Als je klaar bent met je vette haar bestrijden met droogshampoo is het tijd voor touperen. Toupeer je haar aan de aanzet op verschillende plekken. Dus niet alleen in je scheiding maar bijvoorbeeld ook nét boven je oren. Door het te touperen staat je haar iets verder van je hoofdhuid af waardoor het optisch meer haar lijkt. Dat willen we allemaal toch?

3. Krul de punten

Waarschijnlijk heb je nu heel veel volume in je haar maar ziet het er niet mooi glad en glanzend uit. Door de onderkant van je haar te krullen krijg je een verzorgde look. Krul alleen de punten van je haar zodat je de volume aan de bovenkant behoudt. Hierdoor krijg je big hair zonder dat het lijkt alsof je net wakker bent.

4. Rock de haartrend van winter 2020 met nóg meer droogshampoo

Als je eenmaal de haartrend van 2020 onder de knie hebt is het zaak om dit prachtige haar te behouden. Dit doe je door de komende dagen je haar goed in te sprayen met droogshampoo. Als het goed is kan je dan een aantal dagen lang genieten van prachtig big hair.

Meer over haar:

Reageer op artikel:
De haartrend van winter 2020 is big hair en met deze 4 tips krijg je prachtig volume in je haar
Sluiten