Haartrends 2019: Dit zijn de hotste kapsels en haarkleuren van het jaar

Als je op zoek bent naar wat je met je haar wil doen, is het best fijn om te weten wat ‘in’ is. Ook al is het slim om vooral voor een kapsel of haarkleur te gaan die écht bij jou past, wil je toch weten wat de hotste haartrends van 2019 zijn. Daarom hebben we de nodige inspiratie voor je op een rijtje gezet.

Haartrends 2019 volgens onze haarexpert

We vroegen de experts van haarsalon The Color wat in 2019 dé haartrends zijn. Iris Poldervaart, Creative Brand Director van The Color heeft een aantal prachtige kapsels en haarkleuren geselecteerd.

The Color is een salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren. Je vindt The Color salons in Amsterdam de Pijp, Amsterdam-West, Amsterdam de Jordaan en Nijmegen. Wat The Color zo onderscheidend maakt is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant bereiden. Daarnaast wordt er bij The Color salons op hoog niveau geknipt.

Curtain Bangs

Ben je (nog) niet toe aan een kleuring, maar eerder aan een knipbeurt dan is deze ‘gordijntjes pony’ wat je wilt in 2019. Helemaal in lijn met Brigit Bardot en het 70’s gevoel, mega sexy.

Zorg wel dat je goed geadviseerd word voordat je kiest voor deze look, de keuze van dikte en lengte kan jouw gezicht maken of breken…

curtain bangs haartrends 2019
curtainbangs2019

Peak-a-Boo

Dit is een veelgevraagde techniek bij de salons van The Color. Ben jij in voor iets unieks, maar wil je je haar wel natural dragen tijdens bijvoorbeeld je werk. Dan is deze peak-a book een slimme keuze in 2019.

De naam dekt de lading al, bij een Peak a book worden er in een lage zijscheiding een aantal kleuren ingezet. Denk aan haarkleuren als: Flamingo Fuchsia, Disco Silver en Minth Green

haartrends 2019 haarkleur

The Color kleurt een Peak-a-boo bij Wiep Boers

Voor onze fall Winter 2018 campagne selecteerde The Color 6 iconische vrouwen. Onze Color specialisten hebben bij Wiep een Peak-a-boo. Meer tips, tricks & trends vind je op www.thecolor.nl Facebook @Thecolorisyou Instagram @Thecolorisyou Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal!

Pink – Peachy

Een haarkleur die iedereen mooier maakt is peachy. Deze kleur kan worden aangebracht op een blonde ondergrond, het zorgt ervoor dat je huid gaat stralen.

Als je een donkere uitgroei hebt, vloeit dat mooi over met deze kleur dat zorgt voor meer diepte in je haar.

peach haarkleur trend 2019
peach hair 2019

Strand Lights

Ben jij toch meer van de natural kleuren, dan is de nieuwe techniek strandlights helemaal wat voor jou. Het is komen overwaaien uit LA en is één van de haartrends van nu. De techniek is net iets anders dan de klassieke highlight, het contrast is groter en valt net iets meer op.

haartrends 2019 highlights

Dip-Dye Curls

Als jij gezegend bent met een volle bos krullen dan weet jij ook dat niet iedereen krullen kan knippen en al helemaal niet kleuren. Gekruld haar is namelijk best kwetsbaar en als je er niet goed mee omgaat verliest het de ‘bounce’.

Dat wil je natuurlijk niet, gelukkig zijn de Color Specialisten van The Color heel goed is het kleuren en knippen van de krul. Voor de curl-girls onder ons is deze dip-dye look een inspiratie, lila en paars zijn de kleuren als het gaat om opvallend. Ze worden aangebracht op een witte ondergrond. Deze kleuren zijn natuurlijk maar tijdelijk, maar vervagen heel mooi. Je gaat van paars, naar lila naar dusty en blond blijft uiteindelijk over. 

krullentrend voor 2019

The Color – Hair Coloring Salon | Fall Winter 2018 campagne

De beste Color Specialisten vind je bij The Color – hair coloring salons. Women empowering women Voor de nieuwe campagne, die geheel in het teken staat van women empowerment, heeft The Color ervoor gekozen om geen traditionele modellen in te zetten. In plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen.

Dit vind je vast ook interessant:

Reageer op artikel:
Haartrends 2019: Dit zijn de hotste kapsels en haarkleuren van het jaar
Sluiten