Haartrends: dit zijn dé kapsels van 2016

Nieuw jaar, nieuw haar? Laat je inspireren door de nieuwste haartrends.

Laagjes

Na jaren haar dat op één lengte en recht is geknipt, maakt nu het kapsel met laagjes een herintrede. Toch is het niet helemaal de haarstijl van vroeger. De laagjes zijn onregelmatig geknipt waardoor er een speels effect ontstaat.

Bronze

Bronze is een bruine kleur met een metallic glans. Deze prachtige haarkleur zagen we deze winter al en zullen we volgend jaar nog véél meer zien.

Ronze

Ronze is een mix van koper rood en bronze bruin. Eindelijk een trend voor ladies met rossig haar. Al kunnen brunettes deze haartrend ook rocken. Dan is het slim je kapper te vragen voor warme amber tonen.

Opal

Grijs haar blijft, maar de trend wordt ingehaald door Opal. Dat is een mix van verschillende tinten roze, blauw, groen en paars. Klinkt heftiger dan het is, want het resultaat is een verwassen, sophisticated look.

Nonchalante krullen

Dit is een heerlijke trend als je gezegend bent met slag in je haar. Wil je boho waves maken? Gebruik dan een krultang om grove krullen mee te maken en ga daarna even met je vingers of een grove kam door je haar. Beetje haarlak, middenscheiding en niks meer aan doen.

Sleek naar achter

Het tegenovergestelde van seventies krullen is ook hot, hot, hot in 2016. Namelijk een halve wetlook, waarbij je je haar sleek naar achteren kamt. Toupeer het bovenste gedeelte van je haar een beetje, zo blijft het kapsel het beste zitten.

Voor welke look ga jij in 2016?

Reageer op artikel:
Haartrends: dit zijn dé kapsels van 2016
Sluiten