Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 7 apr 2018

Haha! Deze enorm grappige dingen doen alleen stelletjes

In een relatie zitten kan je veranderen van normaal mens tot relatie-monster, die niet meer normaal kan functioneren in sociale omstandigheden. Niemand snapt je onderonsjes en zelfs the jaws of hell kunnen jullie niet van elkaar af laten blijven. Voor de buitenwereld vreemd en lichtelijk onuitstaanbaar, maar voor jullie het allerleukste wat er bestaat. Hier wat herkenbare dingen voor meisjes die het heerlijk vinden om raar te doen met hun partner in crime.

1. Aan elkaar zitten

Als je verliefd bent, wil je constant aan je liefje zitten. Op elke mogelijke manier en moment. Seks, knuffelen, kietelen of stoeien, het maakt allemaal niet uit. Het behoort namelijk tot je dagelijkse bezigheden met je man. Het wordt pas echt raar als je gaat bijten, aan zijn armhaartjes gaat trekken en hij tegelijkertijd aan jouw oorlelletje.

2. Koosnaampjes

Je gebruikt eigenlijk alleen elkaars gewone namen, als je tegen een derde over je liefje praat. Als je tegen je liefje praat gebruik je elke koosnaam die bestaat. Soms verzin je er zelfs nieuwe bij, omdat ze gerelateerd zijn aan een bepaald moment, die alleen jullie snappen. En die koosnaampjes kunnen behoorlijk gek klinken.

3. Een eigen taal

Jullie onderonsjes gaan zo diep, dat het haast lijkt of je je eigen taal hebt gecreëerd. Dit kan gepaard gaan met vreemde geluiden en/of accenten.

4. Elkaars kleding aantrekken

Als vrouw doe je dit al snel. Een trui hier, een joggingsbroek daar. Maar mannen hebben er ook een handje van, al is het bij hun vaker voor de grap.

5. Scheten laten

Als je in een relatie zit, ben je goed bekend met de, soms afschuwelijke, geluiden en geuren die uit je liefjes lijf kunnen ontsnappen. Toch kun je het van elkaar hebben, omdat je van elkaar houdt.

6. Puistjes uitknijpen

Je liefje’s puistjes zijn nou eenmaal niet zo ranzig als die van anderen. Je kan er zelfs zo goed tegen dat jullie elkaar puistjes uitknijpen.

7. Irritant doen

Je liefje plagen is het leukste wat er is. Hem laten schrikken of bijten of zout in zijn cornflakes doen of van zender veranderen als hij FIFA speelt. Let wel op, dat laatste kan voor echte ruzie zorgen. Hij tilt jou wanneer hij maar wil over zijn schouder heen, hij maakt botte grapjes die hij daarna weer goedmaakt. Kortom, irritant.

8. Namen aan elkaars edele delen geven

Sonny en Cher zijn toch uitermate geschikte namen voor een man’s ballen? En hij noemt die van jou Cleopatra. Just saying.

9. Elkaars vieze kleding ruiken

Je zal tenslotte moeten checken of de kleding die op de grond ligt vies is. De makkelijkste manier om dat te doen, is door eraan te ruiken. Sokken, bij de oksels, boxershorts.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Haha! Deze enorm grappige dingen doen alleen stelletjes
Sluiten