Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 21 april 2018

Haha awesome: Je kan zelf met je vrienden het WipeOut parcours doen

WipeOut was altijd vreselijk lachen op TV. De bizarre obstakels zorgden voor de meest hilarische valpartijen. Ja, dit was een stukje sensatie op de Hollandse TV. En geef maar toe dat je waarschijnlijk ook zelf wel eens het verlangen hebt gevoeld om te proberen om van rode bal naar rode bal te springen. Prachtig nieuws: je kan nu samen met vrienden hieraan meedoen.

Ja, je kan eindelijk testen of jij wél staande blijft. Je kunt eindelijk ontdekken of jij het sneller kan. Want geef maar eerlijk toe dat je meer dan eens hebt lopen schreeuwen naar de televisie vol onbegrip waarom die mensen nou niet gewoon staande bleven.

WipeOut parcours

De Big Red Balls, de Dizzy Dummy, de Sucker Punch muur en de Sweeper: ze zijn allemaal aanwezig op het enige echte WipeOut parcous in Nederland. Én als je voor de Total WipeOut gaat kan je zelfs een prijs van 1000 euro winnen. Winnen ja.

Er zijn twaalf obstakels, zowel op het land als in het water. Elk parcours bestaat uit zes onderdelen en per onderdeel krijg je maximaal twintig minuten om de beste score te zijn.

Hier hebben we een klein filmpje om even in de stemming te komen.

De afterparty

Ongeacht hoe lang je bezig bent met het parcours mag iedereen deelnemen aan de afterparty. Hier kan je onbeperkt eten en drinken, én zijn er veel verschillende indoor en outdoor activiteiten zoals een buitenbioscoop, casino en karaoke.

Ben jij een echte durfal? Geef je dan nu op samen met je vrienden.

Vind je WipeOut fantastisch? Dan vind je dit ook leuk: Quiz: Dit is hoe ver jij zou komen als je mee zou doen aan Expeditie Robinsonexpeditie robinson quiz type overleef

Reageer op artikel:
Haha awesome: Je kan zelf met je vrienden het WipeOut parcours doen
Sluiten