Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 24 mrt 2017

Haha awesome, je kunt ook zelf slapen op Temptation Island

Week na week zitten we aan de buis gekluisterd om Temptation Island te volgen. We zien de resorts waar de mannen en vrouwen verblijven en waar alles gebeurt continu in beeld. Waren we er maar echt bij. Als je net zo nieuwsgierig bent als wij hebben we goed nieuws, je kunt er gewoon zelf slapen.

Toen de mannen voor het eerst hun resort betraden zagen we een bijzondere setting. Een rood zwembad. De kleur van lust. De kleur van passie. En de kleur van verleiding.

Vanaf dat moment is het resort het middelpunt geweest van spanning en sensatie. En is het nog steeds natuurlijk. Iedere week kijken we reikhalzend uit naar de volgende moves die worden gemaakt op de stenen van het resort.

Koopje

Wil jij echter in levende lijve zien waar de mannen zich hebben misdragen? Wil je voelen hoe de bedden liggen, proberen hoe fijn het zwembad is en aan dezelfde bar zitten om je zonden weg te drinken? Goed nieuws. Je kunt namelijk gewoon slapen in Red Z, het resort van de mannen.

Voor 75 euro per nacht kun je in de voetsporen treden van je favoriete Temptation verleiders of mannen, in dezelfde slaapkamer slapen als Niels en Parastoo, douchen in dezelfde badkamer als Herbert en Saartje en kussen in hetzelfde zwembad.

We zien je in Thailand!

Reageer op artikel:
Haha awesome, je kunt ook zelf slapen op Temptation Island
Sluiten