Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 aug 2018

Haha! Deze rare factoren uit je leven zeggen iets over je seksleven

Je gewoontes zeggen meer over je dan je misschien zou denken. Want hoe jij je gedraagt in het leven kan zomaar voorspellen of je goede seks zult hebben. Is jouw seksleven top of flop? Deze rare factoren zullen het voor je zeggen.

Als je houdt van lachen

Als je in bent voor een lolletje, dan zul je ook humor hebben in bed. Maar bovenal, mannen vinden een vrouw die kan lachen en grapjes maakt echt bloed aantrekkelijk.

Als je een fitgirl bent

Eindelijk begrijp je waarom iedereen zich tegenwoordig loopt af te beulen in de sportschool. Want fitgirls hebben een veel betere tijd tussen de lakens. Waarom? Simpel, je kunt het veel langer volhouden met een topconditie.

Voor iedereen die niet iedere week bootcampt, hardloopt en fitnesst: seks is ook een workout toch?

Je bent niet zo punctueel

Als je iemand bent die standaard te laat komt op iedere afspraak, dan is dat juist een top eigenschap. Want als je niet zo punctueel bent, zal je seksleven fantastisch zijn.

Seks kun je namelijk niet plannen. En als je altijd stipt om 23:00 uur het licht uit wilt doen, dan zul je een minder sprankelend seksleven hebben. Tja, laatkomers zijn gewoon echte levensgenieters.

Als je huis een rotzooi is

Je leven is een beestenboel. Je hebt namelijk wel leukere dingen te doen dan opruimen. Je kunt dingen loslaten. Want, hoe belangrijk is schoonmaken nou eenmaal? Je maakt je eigenlijk nergens echt druk om.

Hierdoor voel je je ook heel vrij tussen de lakens. Het licht aan of uit, het kan jou niet veel schelen. Je vindt niets raar of gek en laat je helemaal gaan.

Hoeveel wijn je drinkt

Voel je niet langer schuldig over de chronische kater die je al een tijdje lijkt te hebben. Want het is niet alleen heerlijk om vaak een goed glas wijn te drinken. Het bevordert ook nog eens je seksleven.

Alcohol verhoogt bij vrouwen de concentratie testosteron. Daardoor krijg je meer zin in seks. En ook – misschien heb je dit wel eens aan den lijve ondervonden – ben je vochtiger. Toch best lekker. Vinden mannen ook.

Als je van katten houdt

Sorry, hondenmensen, maar catlovers, dit puntje is toch echt voor jullie. Hondenliefhebbers mogen dan trouwer zijn, kattenmensen zijn een beest in bed.

Kattenmensen zijn namelijk openminded. Je staat open voor experimenten, voor nieuwe dingen. Je wilt altijd wel iets proberen. Of het nou een nieuw restaurant is of een nieuwe baan. En ja, altijd hetzelfde standje is er met jou niet bij.

Vond je dit leuk? Lees dit dan ook even: Hot en steamy: 9 goede films met heerlijk hete scenes

Reageer op artikel:
Haha! Deze rare factoren uit je leven zeggen iets over je seksleven
Sluiten